MY KTEO

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Χρυσή Αυγή Στερεάς: Ομάδα Εργασίας, Δουλειά στους Έλληνες!

Ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα που αντιμετωπίζουν οι νομοί Εύβοιας και Βοιωτίας είναι η αυξανόμενη ανεργία των Ελλήνων. Ήδη, σύμφωνα με κάποια στοιχεία, ο ένας στους τρεις Έλληνες βρίσκεται χωρίς δουλειά, με την ανέχεια, την κατάθλιψη και τα οικογενειακά προβλήματα να ακολουθούν.
Οι συναγωνιστές που θα επικεντρωθούν στον τομέα των εργασιακών θεμάτων, υπό τον τίτλο ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 26/6 στα γραφεία της Χαλκίδας και συζήτησαν τους τρόπους δράσης.

Σε πρώτη φάση θα ασχοληθούν με την στοιχειοθέτηση των καταγγελιών που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε και στη συνέχεια σκοπεύουν να λειτουργήσουν ένα άτυπο γραφείο εύρεσης εργασίας, συνεργαζόμενοι με την ομάδα Αλληλεγγύης. Έχουμε την πεποίθηση ότι η θέληση και η ανιδιοτέλεια των Εθνικιστών θα έχουν σύντομα ορατά αποτελέσματα και πολλοί συντοπίτες μας θα ξαναποκτήσουν την ευκαιρία εργασίας.
Εάν ψάχνετε οποιαδήποτε εργασία και δεν βρίσκετε ούτε μεροκάματο, εάν μπορείτε να προσφέρετε εργασία σε Έλληνες, εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε γενικότερα στον συγκεκριμένο τομέα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στο τηλέφωνο 6993955634.