MY KTEO

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Επιστολή Ραβιόλου στους βουλευτάς για την ΔΟΥ Καρύστου


Επιστολή απέστειλε στους βουλευτές Ευβοίας ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Ραβιόλος στην οποία αναφέρει τη σπουδαιότητα της παραμονής της ΔΟΥ στην Κάρυστο για την επαγγελματική δραστηριότητα της περιοχής.
Μεταξύ άλλων αναφέρει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της περιοχής σε ενδεχόμενη κατάργηση της εφορίας Καρύστου και κάνει λόγο για απαξίωση και  υποβάθμιση της περιοχής. Αναλυτικά αναφέρει:


"Κύριοι,

            Κατόπιν των τελευταίων δημοσιεύσεων που αφορούν στην κατάργηση της ΔΟΥ Καρύστου , οι κάτοικοι της περιοχής και ειδικότερα οι επαγγελματίες , εκφράζουν έντονα τη διαμαρτυρία τους και τις αντιρρήσεις τους στις επικείμενες μνημονιακές περικοπές.

            Όπως πολύ καλά γνωρίζετε , η ΔΟΥ Καρύστου εξυπηρετεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της Νότιας Εύβοιας με σημαντικά μεγάλο όγκο συναλλαγών στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

            Η κατάργηση της ΔΟΥ στην Κάρυστο σημαίνει για τους επαγγελματίες , αν όχι καθημερινή , συχνή μετακίνηση στη Χαλκίδα γεγονός που όπως είναι κατανοητό αυξάνει το κόστος και  απαιτεί χρόνο λόγο της χιλιομετρικής απόστασης και του κακού οδικού δικτύου.

            Θεωρώ ότι η πιθανότητα κατάργησης της εφορίας Καρύστου, απαξιώνει και υποβαθμίζει την περιοχή μας και δυσχεραίνει την επαγγελματική δραστηριότητα.

            Παρακαλώ και ελπίζω στις δικές σας άμεσες ενέργειες ώστε να απορριφθεί το ενδεχόμενο μετακίνησης της ΔΟΥ Καρύστου και να αποφασιστεί η οριστική παραμονή της στην περιοχή μας."