MY KTEO

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Είστε άνετοι και δυνατοί και μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα θέλω σας και τις ερωτικές σας επιθυμίες. Θα σας βγει το ρομαντικό σας στοιχείο στην επιφάνεια και επειδή είστε όλοι πολυτάλαντοι θα δημιουργήσετε όμορφες στιγμές για τον εαυτό σας και τους άλλους. Καλό είναι τουλάχιστον για σήμερα να την περάσετε με φίλους και γνωστούς χαλαρώνοντας και σχεδιάζοντας με πίστη και αισιοδοξία την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε μεγάλο πάθος για το οτιδήποτε κάνετε και είστε απόλυτοι με θέματα σπιτιού και δημιουργίας. Με ένα Λιοντάρι θα έρθετε πιο κοντά και γενικά θα είστε πολύ σίγουροι και σταθεροί για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε μέσα σε μια σχέση. Θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας ή με άτομα που σας βγάζουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Το σπίτι σας θα είναι ανοικτό για φίλους και εσείς θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό προκειμένου να δημιουργήσετε όμορφη ατμόσφαιρα. Μόνο προσέξτε να μην είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα γιατί δημιουργούνται εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθετε πολύ όμορφα αφού θα μοιραστείτε ακόμα και τα θέματα της καρδιάς σας με ένα άτομο που σας δημιουργεί εμπιστοσύνη. Έχετε ανάγκη να φανεί το έργο σας ή και εσείς οι ίδιοι για αυτό θα κάνετε επιπλέον προσπάθειες να πάρετε τα εύσημα για να νιώσετε καλύτερα αλλά και πιο δυνατοί. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας φτιάξει την διάθεση και ίσως να πάρετε απόφαση να βγάλετε μια δουλειά που έχετε κάνει προς τα έξω για να την μάθει περισσότερος κόσμος. Η επαφή με έναν Υδροχόο θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σας έχουν πιάσει οι γενναιοδωρίες σας και θα δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων για να φανείτε εσείς ότι είστε αυτοί που ενδιαφέρεστε αληθινά. Από την άλλη θα νιώσετε περισσότερο δυνατοί και αποφασισμένοι να κάνετε κάποιες κινήσεις οι οποίες μπορεί να σας δώσουν λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα και την απόφαση θα την πάρετε σήμερα. Τουλάχιστον αυτή την ημέρα αφιερώστε την στον εαυτό σας για να περάσετε όμορφα αφού θα δώσετε και θα πάρετε συναισθήματα που θα σας γεμίσουν τις μπαταρίες. Η επαφή με έναν Υδροχόο θα γίνει πιο έντονη.

ΛΕΩΝ
Είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι που να φανεί προς τα έξω η δύναμή σας ή ακόμα και να εισπράξετε τον θαυμασμό των γύρω σας. Αυτό γενικά σας βοηθάει να μοιραστείτε πιο εύκολα στιγμές με φίλους και άτομα που περνάτε όμορφα και μπορείτε και επικοινωνείτε πιο εύκολα. Οι αποφάσεις οι σημερινές θα καθορίσουν και όλη την εβδομάδα η οποία μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη από άποψη μπερδεμένων γεγονότων και πολλών πρακτικών υποθέσεων. Φροντίστε να ορίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και τι μπορείτε να κάνετε εσείς προσωπικά σαν ένα πλάνο και κυρίως για τα οικονομικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθετε την ανάγκη να είστε μόνοι και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας γιατί έχετε εξαντληθεί από τις πολλές δραστηριότητες. Το καλό είναι ότι είστε πολύ ενεργοποιημένοι και σίγουρα αν ψάξετε θα βρείτε μια δουλειά στα μέτρα σας ή θα βελτιωθεί από άποψη συνεργατών και επαφών η ήδη υπάρχουσα. Είστε έτοιμοι να προσεγγίσετε πάντως έναν Υδροχόο ο οποίος με τον τρόπο του σας δείχνει τον νέο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να πηγαίνετε με το ρεύμα της εποχής. Οι φίλοι σας παίζουν σημαντικό ρόλο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας και αυτό είναι θετικό. Μέσα από μια όμορφη παρέα μπορεί να γνωρίσετε ξαφνικά και από εκεί που δεν το περιμένατε ένα άτομο που πιθανόν να είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος και μέσα από την φιλικότητα να αναπτυχθεί κάτι πιο σοβαρό και δυνατό. Είναι μερικές σχέσεις που θέλουν χρόνο για να γίνουν καλύτερες και τώρα είναι σημαντικό να έχετε υπομονή για να γίνουν τα πράγματα όπως τα περιμένετε. Η καθημερινότητά σας μπορεί βέβαια να είναι κάπως χαοτική αυτό το διάστημα γιατί θα βάλετε πολλά αλλά ίσως να μην κάνετε τίποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα αναλογιστείτε τι είναι αυτό που μερικές φορές σας χαλάει την διάθεση μέσα στις σχέσεις σας και τι είναι αυτό που δεν σας αφήνει να νιώσετε άνετα και να επικοινωνήσετε πιο αληθινά. Ίσως να είναι και ο εγωισμός ο οποίος σας βγαίνει και δεν θέλετε ας το πούμε να φανείτε αδύναμοι και κυρίως σε ένα Λιοντάρι για αυτό θα κάνετε τα πάντα να δείξετε ακόμα και άλλα πράγματα από αυτό που είστε. Καλύτερα να διαχειριστείτε κατευθείαν τις εντάσεις που νιώθετε και ίσως και τον ανταγωνισμό γιατί με αυτό τον τρόπο θα αφήσετε τις παλιές ενέργειες πίσω και θα προχωρήστε πιο εύκολα μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περνάτε όμορφα είτε με φίλους είτε με παρέα που ίσως τώρα να γνωριστήκατε αλλά τελικά θα είναι μια ημέρα που θα την χαρακτηρίσετε δημιουργική και όμορφη. Η επαφή με ένα Λιοντάρι θα σας δώσει όμορφες ρομαντικές στιγμές. Γενικά έχετε χαλαρώσει και έχετε πίστη στα καλά πράγματα και αυτό σας βοηθάει και σας δίνει την αισιοδοξία που έχετε ανάγκη. Η άσκηση θα σας κάνει πολύ καλό και όσο μπορείτε αυτό το διάστημα να κάνετε πράγματα που θα είναι καλά και για το σώμα σας αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επειδή δεν σας αρέσουν οι υπερβολές, ίσως κρίνετε αυστηρά ένα Λιοντάρι που μπορεί να έχει μια θεατρική στάση απέναντι στα πράγματα. Ίσως αυτό που σας ενοχλεί να πρέπει να το ακολουθήσετε και εσείς και όχι να κρίνετε τον άλλον που εκφράζεται πιο εύκολα από ό, τι εσείς. Συνήθως τα συναισθήματά σας είναι κρυμμένα και πολλές φορές είστε πολύ κλειστοί και τυπικοί. Καλό είναι που και που να δείχνετε τον συναισθηματικό πλούτο που έχετε με μια μεγαλύτερη έκφραση. Η επαφή με Καρκίνο και Ιχθύ θα σας κάνει πολύ καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε έτοιμοι να κάνετε παραχωρήσεις και να έρθετε κοντά με τα δικά σας πρόσωπα. Ευτυχώς η σχέση με ένα Λιοντάρι περνάει από σαράντα κύματα αλλά στο τέλος παραμένει σταθερή γιατί υπάρχει βαθιά εμπιστοσύνη και παρόλο που έχετε έντονες συγκρούσεις λόγω του μεγάλου εγωισμού που κουβαλάτε και οι δυο, δεν το παραδέχεστε. Γενικά έχετε στραφεί στον τρόπο που θα κερδίσετε χρήματα και αυτό σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε σε μεγάλη δραστηριότητα. Παρόλο που ο Ερμής έχει γυρίσει Ανάδρομος στο ζώδιο σας εσείς σχεδιάζετε, ονειρεύεστε και δημιουργείτε αρκεί να μην πέφτετε μερικές φορές στην λύπη και την διάθεση για αυτοθυσία. Τα συναισθήματά σας θα σταθεροποιηθούν και δεν θα είστε τόσο επιφανειακοί σε αποφάσεις και κυρίως με κάποιους συνεργάτες. Επειδή πάντως είναι καλή εποχή για τα δημιουργικά σας ταλέντα να βγουν στην επιφάνεια να μην βαρεθείτε και να κάνετε τα πάντα για να κάνετε τα όνειρά σας πράξη. Το Λιοντάρι με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσει.
Πηγή: http://www.astrology.gr/