Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δύο συλλήψεις στην περιοχή της Χαλκίδας και της Ν. Αρτάκης Ευβοίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (26-03-2014), στην περιοχή της Χαλκίδας και της          Ν. Αρτάκης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 54 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 54χρονο, από αστυνομικούς της Β΄ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (3,4) γραμμαρίων.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στη Ν. Αρτάκη Ευβοίας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 20χρονο, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (0,5) του γραμμαρίου.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.