MY KTEO

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας ο Στάθης Λειβαδίτης-Ποιος είναι(βιογραφικό)

Με κοινό ψηφοδέλτιο αποφάσισαν να μετέχουν στις Εθνικές εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 τρία κόμματα, οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" η "Kοινωνία Αξιών" & το "Κόμμα Πειρατών Ελλάδας"

Η σκέψη έγινε ιδέα, η ιδέα πράξη έτσι ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε το ΠΑΡΟΝ όλοι μαζί και να δείξουμε ότι μπορούμε.


Τα μικρά κόμματα που έχουν νέα δυναμικά και ικανά στελέχη, που έχουν να προτείνουν λύσεις, έχουν ιδέες και παράγουν πολιτική, όχι μόνο δεν τους δίδεται βήμα (κατόπιν επιλογής των μηντιαρχών), αλλά ούτε καν νόμιμη οικονομική ενίσχυση δεν μπορούν να έχουν από τα μέλη τους, αφού το τραπεζικό σύστημα μπλοκάρει τους λογαριασμούς καταθέσεων τους με ψευδεπίγραφα γραφειοκρατικά κωλύματα και με την επίκληση του “capital control”.

Η “Δημοκρατική Αντίδραση” βασίζεται ακριβώς στην ίδια τη Δημοκρατία, που καταδυναστεύεται υστερόβουλα από τα «εντός παιχνιδιού» κόμματα.

Βασίζεται σε συνεργασίες πολλών «μικρών» κομμάτων, τα οποία δεν επιβάλλεται να έχουν απόλυτη ιδεολογική ταύτιση, αλλά Δημοκρατικά να μπορούν να συμφωνήσουν σε μερικές απλές και προφανείς αρχές όσον αφορά τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας μέσα σε μία δημοκρατικότερη και ανθρωποκεντρική Ευρώπη που δεν περιθωριοποιεί ούτε καταπιέζει κανέναν.

Δεν χρειάζεται την λάμψη κανενός ηγεμονίσκου.

Πρέπει να υπερβούμε τις προσωπικές μας συμπάθειες είτε δυσανεξίες προς πρόσωπα.

Να επικεντρωθούμε με δημοκρατική ανεκτικότητα και συνεργασία στο σκοπό της υπέρβασης των αποκλεισμών!

Το κάθε κόμμα μπορεί να διατηρήσει την αυτονομία του και τον αυτοπροσδιορισμό του και να βασισθεί για το συντονισμό του εκλογικού αγώνα σε μία συντονιστική ομάδα, που θα αποτελείται από τους καταλληλότερους εκπρόσωπους κάθε κόμματος.

Σκοπός, η υπέρβαση των αποκλεισμών, η υπέρβαση των ανασταλτικών παραγόντων συνεργασίας, η υπέρβαση προσώπων και τελικά η υπέρβαση των ίδιων μας των εαυτών, εάν πραγματικά θέλουμε οι κόποι μας να μην πάνε χαμένοι και η ψήφος καθενός να αποκτήσει αξία ώστε να μπουν νέες πολιτικές δυνάμεις στο κοινοβούλιο που θα αμφισβητήσουν δυναμικά το εσωστρεφές, αναποτελεσματικό και εν αμύνει πλέον παλαιοκομματικό σύστημα.

Υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με το ψηφοδέλτιο των "Δημοκρατικών - Κοινωνίας Αξιών - Κόμματος Πειρατών" Ελλάδας είναι ο Στάθης Λειβαδίτης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα Στάθη Λειβαδίτη:

Δημοσιογράφος (1989 – 2005), σήμερα ελεύθερος επαγγελματίας.

Ιδρυτής της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας της Εύβοιας evianews.gr https://web.archive.org/web/19991009110608/http://www.evianews.gr/

Μάιος & Ιούνιος 2012: Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ευβοίας με το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.

Αύγουστος 2012: Μέλος της συντακτικής ομάδας των Pirate Times http://piratetimes.net/author/sleivaditis/

Από το 2012 ως σήμερα μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας

2014 - 2015 μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Pirate Parties International http://www.pp-international.net/


Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας στις Eυρωεκλογές του 2014.