MY KTEO

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Επισκέψεις του δημάρχου σε εκτελούμενα έργα



Σειρά επισκέψεων σε χώρους όπου γίνονται παρεμβάσεις από το Δήμο Χαλκιδέων, πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Αυγούστου ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς και άλλους συνεργάτες του.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τρεις περιοχές, όπου εκτελούνται εργασίες από το Τμήμα Έργων
Αυτεπιστασίας του Δήμου.
Η πρώτη επίσκεψη αφορούσε στην συνοικία “Οντάθι” όπου επεκτείνεται και διαμορφώνεται κοινόχρηστος χώρος για εκδηλώσεις, σε συνδυασμό με κατασκευή Παιδικής Χαράς, ενώ γίνονται και διανοίξεις δρόμων.
Ακολούθησε επίσκεψη στην συνοικία της Καναπίτσας, όπου, δίπλα από το ναΰδριο της Παναγίας Λαγκαδιώτισσας, κατασκευάζεται από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Παιδική Χαρά με σύγχρονες προδιαγραφές και παράλληλα διαμορφώνεται χώρος για εκδηλώσεις.
Τέλος, την ίδια μέρα, ο δήμαρχος Χαλκιδέων επισκέφθηκε τη Νέα Αρτάκη, είχε συναντήσεις με δημότες και ακόμη είχε την δυνατότητα να βρεθεί στο χώρο κοντά στο λιμάνι, όπου κατασκευάζεται χώρος για μικρούς και μεγάλους, με σύγχρονη Παιδική Χαρά, επαρκή φωτισμό κ.λ.π.Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών, τόνισε δε ότι το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής είναι συνεχές προς όλες τις Δημοτικές Ενότητες και σε όλους τους τομείς.