MY KTEO

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Διπλή τιμητική διάκριση για το 2ο ΓΕΛ Αλιβερίου

Με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας βραβεύτηκαν τα δύο έργα eTwinning (Ευρωπαϊκό πρόγραμμα αδελφοποίησης σχολείων) στο 2ο Γενικό Λύκειο Αλιβερίου, το“Our daily bread” (Τον άρτον ημών τον επιούσιον) και το “In a Foreign Land” (Στην ξένη χώρα) που εκπονήθηκαν στο σχολείο υπό το
συντονισμό της καθηγήτριας Κονδύλως Γλάρου το 2014-15 και 2015-16 αντίστοιχα.
Για τη βράβευση των έργων ενημερωθήκαμε με το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα που μας γέμισε χαρά και ικανοποίηση: «Αγαπητή Litsa Glarou, Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στα έργα eTwinning "In a Foreign Land" και “Our daily bread”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net. Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους. Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου, eTwinning Team».
Η διάκριση αυτή μας δίνει δύναμη και μας φορτώνει με ευθύνη να συνεχίσουμε και φέτος με το έργο“Ancient delights” (Αρχαίων γεύσεις) στο οποίο συνεργαζόμαστε δώδεκα σχολεία από επτά Ευρωπαϊκές χώρες. Σκοπός του έργου είναι να κάνουμε μια αναδρομή στη διατροφή των προγόνων μας και μέσω κοινών δραστηριοτήτων να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας με τη διατροφή στη σημερινή εποχή.
Σταθερός συνεργάτης μας στα τρία έργα είναι το σχολείο ICS "Fermi" από το Ρίμινι της Ιταλίας το οποίο ελπίζουμε κάποτε να επισκεφθούμε!     
Δείτε περισσότερα στο blog http://blogs.sch.gr/kglarou/
                                                                                                                   
                                                                                                                     Η υπεύθυνη καθηγήτρια   

                                                                                                                    Κονδύλω Γλάρου