MY KTEO

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

«Σάτυρος» ιερέας παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονο

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης καθώς οικογένεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του μετά την εξομολόγηση του παιδιού τους ότι ο παππάς, επιτέθηκε και θώπευσε τα γεννητικά του όργανα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 72χρονος συνταξιούχος ιερέας στην Άνδρο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου αγοριού.
Ο ηλικιωμένος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης καθώς οικογένεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του μετά την εξομολόγηση του παιδιού τους ότι ο παππάς, επιτέθηκε και θώπευσε τα γεννητικά του όργανα. 

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Ο 15χρονος που παραθέριζε με την οικογένεια του σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην θέση Κόρθι, γνωρίστηκε με τον συνταξιούχο ιερέα ο οποίος διαμένει στην Αθήνα και κάθε χρόνο επιλέγει το νησί της Άνδρου για τις διακοπές του.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του απομακρύνθηκε λέγοντας τους ότι πάει να συναντήσει τον 72χρονο προκειμένου να του μιλήσει για την εκκλησία και να του ζητήσει συμβουλές. Όμως ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε άλλα σχέδια.

Όταν βρήκε την ευκαιρία, πλεύρισε τον ανήλικο και άρχισε να του θωπεύει τα γεννητικά του όργανα. Το παιδί, ντροπιασμένο έφυγε τρέχοντας χωρίς όμως να πει στους γονείς του για την επίθεση που είχε δεχθεί.

Όμως την επόμενη ημέρα αδυνατώντας να κρατήσει όλα όσα εφιαλτικά βίωσε τα εξομολογήθηκε στους γονείς του και εκείνοι με τη σειρά τους κατέθεσαν μήνυση στο τοπικό Α.Τ.  Ο 72χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Σύρου όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.