MY KTEO

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις την πολιτική σου, επιλέγοντας κάτι με ιδιαίτερο στιλ και ίσως πιο… extreme!
Σε διαφορετική περίπτωση, θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να προσπαθείς να συνέλθεις από ένα «σοκ», που δεν προκάλεσες εσύ. Παράλληλα, βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο δικό σου «μυστικό μέρος».

Ταύρος
Γενικά: Ο Δίας στον 7ο φυσικό σου «οίκο» σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, δέξου, λοιπόν, τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν εκπνεύσει η προθεσμία τους! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα πρόσωπα. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού θα συμβάλλει στην αποκάλυψη παρασκηνιακών δράσεων, ενώ σε ωθεί σε αλλαγές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για «νέα κόλπα» στη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, έχεις μια ενδιαφέρουσα προσφορά από… εκεί που δεν το περιμένεις!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου προσδίδει κοινωνική λάμψη και γοητεία, που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου πλάνα, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού ενδέχεται να συμβάλλει στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με κάποια πολύ «ιδιαίτερα» άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ίσως διαταραχθεί μια τρέχουσα φιλική σχέση σου.

Καρκίνος
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμος να καλύψει πολλά κενά στη διασκέδασή σου, αλλά και στις δημιουργικές ενασχολήσεις σου. Μπορείς, ωστόσο, να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας, χωρίς να εγείρεις περαιτέρω αναζητήσεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε κάνει ακόμη πιο συμπαθή στους άλλους, ενώ ενδέχεται να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση από μακριά.

Λέων
Γενικά: Ο Δίας στον Σκορπιό διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, είναι το σωστό timing. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όσον αφορά όμως στις πιο πνευματικές αναζητήσεις, αλλά και την εξωτερική σου έκφραση, είναι εκείνο που θα σε βοηθήσει να κάνεις τη διαφορά.

Παρθένος
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και βελτιώνει τις δημόσιες σχέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σε τροφοδοτεί με πάμπολλες πληροφορίες, ενώ σε καλεί να ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι ή μέσα από επαφές με φίλους/ες και γνωστούς/ες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε συμβουλεύει να μην εμπιστεύεσαι τόσο τα «σίγουρα» στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, αντίθετα, θα κερδίσεις, αν κυνηγήσεις την έκπληξη ή απλά αν αλλάξεις τακτική!

Ζυγός
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μπορείς, ωστόσο, να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές, «σπάζοντας» τη ρουτίνα κι αιφνιδιάζοντας ευχάριστα εκείνους/ες που σε θεωρούν δεδομένο/η. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου και, πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου, ίσως σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους». Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, κάνοντας πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Δίας στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου και επαφίεται σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες καταστάσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, αλλά και να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα εργασιακά σου, προλαβαίνοντας ίσως κάποιες ενοχλητικές… εκπλήξεις στη ζωή σου!

Τοξότης
Γενικά: Ο Δίας στον φυσικό 12ο «οίκο» σου σε βοηθά να διασαφηνίσεις καταστάσεις, ίσως, μάλιστα, σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό μυστικό. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, μπορεί όμως να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με αγαπημένο σου πρόσωπο, που «πειραματίζεται» σε βάρος σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις τακτική, τόσο στην οικονομική σου πολιτική, όσο και σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού αν δεν το πράξεις, ενδέχεται να βιώσεις μια αρνητική έκπληξη ή ανατροπή, προερχόμενη από άλλους. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς τη βοήθειά τους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια ή να ταξιδέψεις.

Υδροχόος
Γενικά: Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις συναλλαγές σου, αρκεί να αναδείξεις τη διαφορετικότητά σου, αφού θα σου ανοίξει «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Ίσως, μάλιστα, γίνει μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς σου στόχους, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, Αν, πάλι, σκέφτεσαι να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, τώρα είναι η ώρα! Ακόμα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει σε κατάσταση πληρότητας.

Ιχθύες
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και μάλιστα κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι ή να σου φέρει ένα καλό μαντάτο. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού ίσως προκαλέσει μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματός σου ή να λάβεις ένα ανέλπιστο δώρο. Αν, δε, κάνεις αυτό που δε θα τολμούσε κανείς, τότε οι πιθανότητες θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο υπέρ σου.

astrology.gr