MY KTEO

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΝΔΙΑ έκοψε την πίτα της

 Πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στη Λαμία, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας στην οδό Θερμοπυλών & Κύπρου, η κοπή της πίτας για το 2018, παρουσία των: Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας ,κ. Ευθύμιου Καραΐσκου του
Αντιπεριφερειάρχη  Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής κ. Κωνσταντίνου Καραγιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Βαρδακώστα , του Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Κυρίτση Αθανάσιου, του Προέδρου της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνου Τζούφλα, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Καινοτομίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Δημήτρη  Κυρίτση, μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας,  μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού της ΑΝ.ΔΙΑ.
Ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Τζούφλας, χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά. Ευχαρίστησε όλους   για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε  να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της εταιρείας. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος  της ΑΝ.ΔΙΑ, κ Δημήτρης  Κυρίτσης , ο οποίος ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία για την παρουσία τους στη σημερινή εκδήλωση αλλά και το προσωπικό  για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία στα  προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ τα οποία έχουν προκηρυχθεί μέχρι σήμερα . Το φλουρί κέρδισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Καινοτομίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Κυρίτσης Δημήτρης.