MY KTEO

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων: Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανακοίνωση των ονομάτων των νέων μελών που προέκυψαν από τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου μας για την προσέλευση, την άψογη στάση
και εξαίρετη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά την συμμετοχή τους στην διαδικασία.
Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους εκλέχθηκαν, στους οποίους ευχόμεθα καλή επιτυχία στο έργο τους.
Πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι το εκλογικό αποτέλεσμα συνέβαλλε στην πλήρη ανανέωσης της σύνθεσης της Επιτροπής που απαρτίζει την Τοπική Οργάνωση όπου και εκλέχθηκαν τέσσερις γυναίκες και πέντε άνδρες. Τα στελέχη αυτά θα κληθούν να σηκώσουν και το βάρος της προετοιμασίας των εθνικών εκλογών που έρχονται στο αμέσως επόμενο διάστημα και θα αναδείξουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συγχαρητήρια επίσης και στα στελέχη μας Βάσω Ευαγγελοκωστα και τον Αλέξανδρο Θεοδοσίου που εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπούν τον Δήμο μας στην Νομαρχιακή Οργάνωση Εύβοιας (ΝΟΔΕ) , και στο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΝΔ αντίστοιχα.
Αποδείξαμε ότι ενωμένοι προτάσσοντας το ΕΜΕΙΣ αντί του ΕΓΩ με συνεννόηση και συνεργασία όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων