MY KTEO

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Χαλκίδα: Συνελήφθη 35χρονη, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής


Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, μετά από διάπραξη κλοπής χθες το απόγευμα
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε διαπράξει επιπλέον (2) κλοπές & (2) απόπειρες κλοπών σε οικίες και καταστήματα

Κατασχέθηκαν κατσαβίδι, εξαρτήματα αυτοκινήτου, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και διάφορες κάρτες τραπεζών
Συνελήφθη, χθες (12-06-2018) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, 35χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, η σύλληψη της 35χρονης πραγματοποιήθηκε μετά από κλοπή υφασμάτινων ειδών (κουρτίνες), από το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.
Στη κατοχή της και εντός σακιδίου που έφερε μαζί της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, δύο εξαρτήματα (μπουζί) αυτοκινήτου, τρία κινητά τηλέφωνα και διάφορα κοσμήματα και κάρτες τραπεζών.  
Στο πλαίσιο της έρευνας, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 21-05 έως και 09-06-2018, η 35χρονη είχε διαπράξει επιπλέον δύο (2) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών, σε οικίες και καταστήματα περιοχών της Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα, από οικία είχε αφαιρέσει κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, ενώ από κατάστημα είχε αφαιρέσει την ταμειακή μηχανή του.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.