MY KTEO

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Βάσεις 2018 Πανελλήνιες: Αγωνία μέχρι την ανακοίνωση – Εκτιμήσεις για τις βάσεις

Βάσεις 2018 – Πανελλήνιες: Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την ανακοίνωση των Βάσεων 2018 για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους και τους οικείους τους πιάνει… κόκκινο. Το ενδιαφέρον που παρουσιάζεται για τις Βάσεις 2018, έτσι όπως φαίνεται από τα
μηχανογραφικά, για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, αλλά και οι αλλαγές που έγιναν στις Πανελλήνιες 2018 φαίνεται ότι θα φέρουν τα πάνω – κάτω στις Βάσεις για τος σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η αντίστροφη μέτρηση για να ανακοινωθούν οι Βάσεις 2018 για τις φετινές Πανελλήνιες από το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη ξεκινήσει. Τα μηχανογραφικά έχουν κατατεθεί εδώ και λίγες εβδομάδες και η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων κορυφώνεται!
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ανακοινωθούν οι Βάσεις 2018 και τα ονόματα των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι Βάσεις 2017 και οι Βάσεις 2016 για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ανακοινώθηκαν στις 24 Αυγούστου, οπότε αυτή είναι και η πιο πιθανή ημερομηνία για την ανακοίνωση και για τις Βάσεις 2018. Ωστόσο, φέτος, θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση, όπως εκτίμησε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας στην ιστοσελίδα Foititikanea.gr.
Όπως ανέφερε μάλιστα, τα αποτελέσματα δεν αναμένεται να ανακοινωθούν πριν τις 25 Αυγούστου. Ως πιο πιθανές ημερομηνίες για να ανακοινωθούν οι Βάσεις 2018 θεωρούνται η 28η ή το αργότερο η 29η ΑυγούστουΟ λόγος αυτής της καθυστέρησης είναι ο πρόσθετος φόρτος εργασίας της έκδοσης αποτελεσμάτων για τους υποψηφίους από τις πυρόπληκτες περιοχές.