MY KTEO

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την Αφροδίτη απέναντί σου να «ζορίζεται», είναι πιθανό να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες κι αν συμβεί αυτό φρόντισε να φερθείς
υπεύθυνα, αφού κινδυνεύεις να γίνεις ο «αποδιοπομπαίος τράγος» κάποιων που ψάχνουν ένα θύμα για να του φορτώσουν τις δικές τους παραλείψεις. Επιπλέον, αυτές τις ημέρες το πλαίσιο των συνεργασιών σου είναι ασύμφορο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Λέοντα μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ ανάλογα ευεργετική είναι η επιρροή τους και στον οικονομικό-επενδυτικό τομέα.

Ταύρος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να εργαστείς περισσότερο αλλά και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα χρήζοντα βοηθείας. Επιπλέον οφείλεις να φροντίσεις για την δική σου ευεξία, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται, δυσχεραίνοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά σου. Παράλληλα βέβαια ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα σου μπορεί να εξελιχθεί υπέρ σου, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια θεαματική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό φαίνεται να δημιουργεί «θέματα» στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά, είτε μικρά είτε… μεγάλα, είναι πιθανό να χρειαστούν την άμεση επίβλεψη αλλά και την συμπαράστασή σου. Επιπλέον, ως προς την ψυχαγωγία σου μην τρέφεις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Παράλληλα βέβαια, με τον Ήλιο στον Λέοντα είναι αρκετά αυτά που μπορεί να βρουν τον δρόμο τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού σε επικοινωνιακό επίπεδο, όλα λειτουργούν υπέρ σου. Ίσως μάλιστα, να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις ένα μέσον που σε διευκολύνει.

Καρκίνος
Γενικά: Ο Ήλιος στον Λέοντα ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου, αν μάλιστα περιορίσεις τις σπατάλες σου, μπορείς να έχεις άριστα αποτελέσματα. Μάλιστα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να υπερκαλύψεις το πλάνο σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα έξτρα έσοδο ή ένα δώρο που θα σε χαροποιήσει. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό, σου αναθέτει ένα δύσκολο έργο, που η διεκπεραίωση του εξαρτάται κυρίως από το πόσο έχεις προνοήσει ώστε να μην σου πέσουν όλα μαζεμένα,  Επιπλέον, φαίνεται πως οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου είναι αυξημένες.

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με επιπλέον υποχρεώσεις ή να βάλει εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου γι’ αυτό προνόησε για κάθε πιθανή αναποδιά ή ατυχία. Επιπλέον, αν ένας συγγενής ή γείτονάς σου, σου ζητήσει βοήθειά, δώσε του πρώτα να καταλάβει το τι κάνει λάθος. Παράλληλα βέβαια, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και δεν θα αργήσεις να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Πρόσεξε μόνον μήπως η ματαιοδοξία σου γυρίσει μπούμερανγκ!

Παρθένος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό δεν είναι στις… καλές της, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου (αποδείξεις κλπ), αφού σήμερα τα πειστήρια «μετράνε». Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον ηλιακό 12ο οίκο σου, σου παρέχει κρυφή προστασία κι από αυτήν την άποψη δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. Επιπλέον, ενδέχεται να λυτρωθείς από μια αποκάλυψη σχετική με ένα θέμα που σε βάραινε ή να ωφεληθείς από μια κρυφή παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου.

Ζυγός
Γενικά: Με τον Ήλιο στον 11ο ηλιακό οίκο σου οι συνθήκες ευνοούν την κοινωνικοποίησή σου και την συμμετοχή σε ομάδες κι ίσως να γίνουν σημαντικές και γόνιμες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σας ενώνει ένας κοινός σκοπός. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει το αίσθημα ευθύνης σου, κάτι χρήσιμο για τους άλλους, όχι όμως και για σένα, αφού ενισχύει ακόμη περισσότερο την αναποφασιστικότητά σου και καθυστερεί τις εξελίξεις.

Σκορπιός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό, σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου κι εδώ είναι που χρειάζεται να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε για την καλή κατάστασή τους. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Λέοντα ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να λάβεις μια τιμητική διάκριση ή να ωφεληθείς άμεσα από την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Και βέβαια μην «κολλάς» σε ζητήματα που μπορούν να λυθούν στην πορεία, αφού το «πουλάκι» θα πετάξει!

Τοξότης
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού τα «ευχαριστώ»... σπανίζουν! Παράλληλα βέβαια, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς ή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που εξυπηρετούν άριστα τους στόχους και τις βλέψεις σου. ίσως μάλιστα η «σωτηρία» σου να βρίσκεται στο… εξωτερικό! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Λέοντα προάγει την επιμόρφωση σου και σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο.

Αιγόκερως
Γενικά: Ως προς τις επαγγελματικές και κοινωνικές δράσεις σου, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και την δεοντολογία, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία τις «εξετάσεις» που θα περάσεις. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι καινούριο για σένα και τελικά το πιθανότερο είναι να δικαιωθείς για τις επιλογές σου, όσο κι αν αυτές στενοχωρήσουν κάποιους/ες. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος σον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου και σου παρέχει την δυνατότητα να βρεις χρηματοδότες ή υποστηρικτές αλλά και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.

Υδροχόος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε θέλει πιο πρακτικό/η και λιγότερο… ανέμελο/η στην καθημερινότητά σου κι είναι σκόπιμο να βάλεις από μόνος/η σου στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Ίσως μάλιστα κάποιος/α γείτονας ή συγγενής να σε «ζορίσει» με τις απαιτήσεις του/της. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος απέναντί σου, σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού». Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να εξελιχθεί τέλεια!

Ιχθύες
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας  προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, αν δανείσεις χρήματα θα… αργήσεις πολύ να τα πάρεις πίσω! Παράλληλα βέβαια, με τον Ήλιο στον Λέοντα θα έχεις διευκολύνσεις στην δουλειά σου κι είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα πόστο που θα αναδεικνύει τις δημιουργικές ικανότητές σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα.


astrology.gr