MY KTEO

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Σάντρα Γλάρου: Tους αλλάζει τα... φώτα!

«Τρέχει» την οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών και φωτισμού
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία της Χαλκίδας.

Mάλιστα, έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση που μετράει πορεία 50 χρόνων στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών, του φωτισμού και των ηλεκτρικών συσκευών.
Αποφοίτησε από ελληνογερμανικό ιδιωτικό σχολείο και από μικρή ηλικία έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και γυμναστικές επιδείξεις. Eχει πανεπιστημιακό πτυχίο στην Ψυχολογία και σύντομα θα δραστηριοποιείται σε δικό της χώρο στην περιοχή της Χαλκίδας.
ΣΠΟΥΔΕΣ: Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων, με κατεύθυνση στην Ψυχολογία.
ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να ζει μια ευτυχισμένη ζωή! Είναι ευγνώμων για όσα έχει και δεν θα σταματήσει να προσπαθεί για το καλύτερο.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Της αρέσει να προσφέρει.
ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Βαριέται σχετικά εύκολα.
ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟ: Το μυαλό της.
ΣΤΕΚΙ: Oπου υπάρχει θάλασσα.
ΦΛΕΡΤ: Είναι ένα παιχνίδι και της αρέσουν οι δυνατοί παίκτες, οι άντρες που χρησιμοποιούν την ευγένεια, το μυαλό κι έναν έξυπνο τρόπο για να την προσεγγίσουν.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Γυμναστική, μπιλιάρδο, τοξοβολία.
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Είναι πολλά χαρακτηριστικά που συνθέτουν την golden list του ιδανικού αρσενικού για εκείνη. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι να είναι αρσενικός στους τρόπους και στα λόγια του, να έχει καλή καρδιά και να γνωρίζει πώς να κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη δίπλα του.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Λατρεύει την Ιταλία.
ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Υγεία σε όλον τον κόσμο, αγάπη για τον συνάνθρωπο, τη φύση και τα ζώα, δύναμη να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια.
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Φαίνεται σύνθετη ως προσωπικότητα, αλλά είναι πολύ απλή! Νιώθει ευτυχισμένη με έναν καφέ στο χέρι περπατώντας στη φύση ή στο κέντρο μιας μεγάλης πόλης. Είναι πνεύμα ανεξάρτητο ελεύθερο, ονειροπόλο και ρομαντικό.
https://www.espressonews.gr/espresso-girl/2018/08/175450/espresso-girl-santra-glaroy