MY KTEO

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες που σίγουρα μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο σε μια σειρά από υποθέσεις που σε απασχολούν.
Ίσως μάλιστα να συναντήσεις κάποιον/α ακριβώς την στιγμή που τον/την χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης που «πήρε ψηλά τον αμανέ»! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να ηρεμήσεις κοντά στην φύση, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «μεταφυσικό» βίωμα, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δε θα είναι και λίγες, ίσως μάλιστα να «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι του γούστου σου αλλά αν προσπεράσεις τις ιδεοληψίες ή τα κολλήματά σου και να συνθέσεις τις αντιθέσεις, η επιτυχία σου πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να απολαύσεις την παρέα σου και τις μικρές καθημερινές χαρές, προσπερνώντας οτιδήποτε σε ενοχλεί και σε προβληματίζει, μην… πιστέψεις όμως και όσα σου υπόσχονται!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο, γνωστοί και συγγενείς μπορούν να σου προσφέρουν βοήθειες και λύσεις για κάθε τι που σε απασχολεί, οπότε μη διστάσεις να ζητήσεις την συνδρομή τους. Επιπλέον, θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου μια νομική υπόθεση αλλά και να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή σεμιναρίων. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου προσδίδει όραμα και πίστη για το καλύτερο, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια «Θεία» βοήθεια «από το πουθενά»!

Καρκίνος
Γενικά: Αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι με την Σελήνη στον Υδροχόο θα αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, δες μήπως μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς οι πιέσεις και τα «πρέπει» χαλαρώνουν και δεν έχεις παρά να δραπετεύσεις από τα προγράμματα και να κάνεις αυτό που… πάντα ονειρευόσουν!

Λέων
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου, πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, κάτι όμως που δε σε… χαλάει καθόλου, αφού οι εξελίξεις θα αποβούν υπέρ σου. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα άτομο που σου προσφέρει έτοιμες τις λύσεις που ζητάς. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει πιο ευαίσθητο στον πόνο και τα προβλήματα των άλλων, με συνέπεια να δώσεις το… κάτι τις σου σε ένα άτομο που ζητά την βοήθειά σου. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να σου χαρίσουν και σένα κάτι ή να αποκτήσεις ένα έργο τέχνης.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Υδροχόο, κάποια ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Αν όμως προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου, είναι καλύτερα να το αφήσεις για αργότερα. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για μια δημιουργική φυγή μέσα από δράσεις ή ενασχολήσεις που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Επιπλέον, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα γνωρίσεις άτομα πρόθυμα να σε εμψυχώσουν ή να σε εισάγουν σε έναν ιδεατό κόσμο, στον οποίο μπορείς να παραμείνεις για… λίγο, όμως!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε ωθήσει σε μια δημιουργική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά δε στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» ή διλήμματα αλλά τελικά η… αλήθεια θα λάμψει, ανεξάρτητα με το αν «πονάει» ή όχι! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη, ίσως όμως να είσαι κι εσύ ο/η ευνοημένος/η μιας προσφοράς. Επιπλέον, αν κάτι δεν πάει καλά στην δουλειά σου, δεν έχεις παρά να «ξορκίσεις» το κακό, με έναν... αγιασμό!

Σκορπιός
Γενικά: Κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σου δημιουργήσουν μια προσωρινή ανησυχία, τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι όλα έγιναν για καλό. Ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις, που θα συντελέσουν σε αυτό. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να «τρέξεις» ένα περιουσιακό θέμα επ’ ωφελεία σου αλλά και να αμβλύνεις τις όποιες διαφορές μεταξύ των οικείων σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ωθεί προς τον… ρομαντισμό, κάτι που θα αποτυπωθεί πρωτίστως στις σχέσεις σου αλλά και στην διάθεσή σου, που θα γίνει πιο «φευγάτη» και καλλιτεχνική.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο δρομολογεί κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις επί… παντός επιστητού, ενώ η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα θα συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις τον χώρο σου πιο «ατμοσφαιρικό», ίσως όμως η πιο σημαντική συμβολή του να είναι είτε η απόκρυψη στοιχείων που δεν θα ήθελες να δημοσιοποιηθούν, είτε η προστασία σου από παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως ενισχύει τις πιθανότητες για να έχεις κι ένα έξτρα έσοδο, οπότε τελικά θα σου έρθει «μια η άλλη». Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τις επενδύσεις και τα τυχερά παιχνίδια.
Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς καλείσαι να βάλεις στην άκρη τον ρεαλισμό σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε «ταξιδεύουν», από τα όνειρα σου, μέχρι τις κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα και, έχοντας μαζί σου την τύχη, αναμένεται να πετύχεις με σχετική ευκολία αυτό που θέλεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και σε προσωπικά θέματα είναι πιθανό να χάσεις κάποια στιγμή τον έλεγχο των πράξεών σου, εξ αιτίας μιας… ακατανίκητης προδιάθεσης! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθά να παρουσιάσεις «το άσπρο μαύρο», όντας μάλιστα ιδιαίτερα πειστικός/η, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις κι εσύ θύμα μιας αντίστοιχης πολιτικής που στοχεύει στην οικονομική απομύζησή σου!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει προστασία από κρυφούς εχθρούς, αποκαλύπτοντας τη δράση τους, ενώ γενικότερα είναι πιθανό να μάθεις αρκετά μυστικά. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις δημιουργικά το «μέσα» σου αλλά και να εντοπίσεις απωθημένα που επηρεάζουν την συμπεριφορά ή την υγεία σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να εξωραΐσεις την εικόνα σου, δείχνοντας μόνον αυτά που θέλεις και κρύβοντας κάθε ανεπιθύμητη λεπτομέρεια ενώ καλείσαι να εκφράσεις εμφατικά τις καλλιτεχνικές, ανθρωπιστικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.

astrology.gr