MY KTEO

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση στη Σκύρο για τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου-Συζητήθηκε και η ίδρυση παραρτήματος του Επιμελητηρίου στην Σκύρο




Το Επιμελητήριο Ευβοίας και ο Δήμος Σκύρου πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα εντός του παραδοσιακού οικισμού της Σκύρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Σκύρου. Στη συνάντηση ενημερώθηκαν οι
επαγγελματίες  για την υποβολή ένταξης στην πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας με τίτλο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου». Επίσης, έγινε και ενημέρωση από τον σύμβουλο του Επιμελητηρίου Νίκο Αναγνό για τα προγράμματα που τρέχουν. Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη, ζήτησε από το Δήμαρχο Σκύρου Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, να παραχωρήσει χώρο, ώστε να στεγαστεί εκεί παράρτημα του Επιμελητηρίου για να ενημερώνονται οι επαγγελματίες της Σκύρου. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα παραχωρήσει στο Δημαρχείο ένα χώρο. Εκτός από την πρόεδρος του Επιμελητηρίου, το παρών έδωσαν από το Επιμελητήριο, η Σοφία Κόλλια Βότση και ο Χρήστος Παύλου.
Στις 7.30 το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Σκύρου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των επόμενων δράσεων του Επιμελητηρίου και των προγραμμάτων που αφορούν στον τουρισμό.