MY KTEO

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Επίσκεψη Ακριώτη στα ΤΟ.Μ.Υ Δροσιάς


Ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τοπική Μονάδα Υγείας Δροσιάς χτες Τρίτη 25-9-2018.
Συζήτησε με το διοικητικό και ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό για τη λειτουργία της Μονάδας, για
την ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής αλλά και για τις ανάγκες που προέκυψαν από την έναρξη της λειτουργίας της. Ο κ. Ακριώτης διαπίστωσε ότι όλοι οι εργαζόμενοι έχουν αγκαλιάσει το εγχείρημα της αναβάθμισης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και με πολύ καλή διάθεση αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που προκύπτουν κατά τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας.
Φεύγοντας δεσμεύτηκε να προωθήσει τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο για το σωστό εξαερισμό και κλιματισμό του κτιρίου όσο και για την καλύτερη οργάνωση του χώρου, ώστε οι ασθενείς να εξυπηρετούνται εύρυθμα και χωρίς καθυστερήσεις αλλά και το προσωπικό να έχει τους κατάλληλους χώρους για να εργάζεται και να προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες του στους πολίτες.
Τα ΤΟ.Μ.Υ. και ο Οικογενειακός γιατρός ως νέοι θεσμοί οι οποίοι ενισχύουν την πρωτοβάθμια υγειονομική φροντίδα θα πρέπει να τύχουν στήριξης και όχι να υπονομεύονται για μικροπολιτικούς σκοπούς, πόσο δε μάλλον όταν προέρχονται από αυτούς που ισοπέδωσαν την δωρεάν πρωτοβάθμια υγεία.