MY KTEO

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε «φορτώνει» με ευθύνες και προβλήματα άλλων, καλό είναι, ωστόσο, να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις,
πριν «καπελωθείς» από άτομα που απλά κοιτάνε την ευκολία τους. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο θέτει ζητήματα στις φιλίες σου, ίσως, μάλιστα, ενοχληθείς ακόμη περισσότερο, αν δεν έχεις δώσει το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να ξεκουραστείς κοντά στη φύση και μακριά από εντάσεις, ώστε να «έρθεις στα ίσα σου», ενώ δεν αποκλείεται να «την κοπανήσεις» από τη δουλειά σου!

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, καλό είναι όμως να εξασφαλίσεις πρώτα μια τυπική έγκριση, αφού αλλιώς ενδέχεται να αναλωθείς σε προστριβές που θα χαλάσουν το καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα κι ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα ρίχνει ομίχλη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και το μόνο βέβαιο είναι πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε φορτώνει με έξτρα υποχρεώσεις στη δουλειά σου και σου συνιστά να μην παραβιάσεις κανόνες που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, μπορείς να προσδώσεις μια καλλιτεχνική «αύρα στον χώρο σου, στα περιουσιακά σου, ωστόσο, φαίνεται πως… κάπου υπάρχει λάθος! Μην αμελήσεις ακόμη να ψάξεις για διαρροές και υγρασίες. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στα προσωπικά σου, χωρίς όμως ανασφάλειες και ενοχικά σύνδρομα. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου, κάτι που αναπόφευκτα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με διαφωνούντες. Στον αντίποδα, η ημέρα είναι κατάλληλη για μελέτες παντός είδους.

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χωρίς όμως να αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν, αφού, αντί για εύσημα, θα εισπράξεις κριτική και κατηγορίες!
Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ρυθμίσεις μια οικονομική υπόθεση που δεν παίρνει αναβολή, αυτό όμως δε θα γίνει χωρίς κάποιες έκτακτες απαιτήσεις, που θα σε κάνουν να… τρέξεις περισσότερο! Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή για λάθη ή αβλεψίες, που θα σε κάνουν να τριγυρίζεις μάταια από εδώ κι από εκεί.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, με την προσδοκία ότι θα κερδίσεις τουλάχιστον την εμπιστοσύνη των άλλων, ακόμη όμως κι αν βρεις ανταπόκριση, πρόκειται για κάτι προσωρινό. Αντίθετα, μπορεί να χαλάσει μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε θέλει τυπικό/η, προσεκτικό/η και καθ’ όλα προετοιμασμένο/η στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προκειμένου να αποφύγεις αστοχίες που θα σε καθυστερήσουν ή θα σε εκθέσουν. Επιπλέον, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις.

Παρθένος
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε χρίζει το πρόσωπο της ημέρας, ορίζοντας, ωστόσο, τη διαίσθησή σου και όχι τη λογική σου, ως καθοριστικό και υποστηρικτικό παράγοντα. Όσο για τους άλλους, είτε θα σε μπερδέψουν είτε θα σε εξαπατήσουν! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σου συνιστά να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεών σου, αφήνοντας κατά μέρος αγορές ή επενδύσεις. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο προσδίδει μια έξτρα δυναμική στη δουλειά σου, δεν παύει όμως να αναδεικνύει και εντάσεις για εργασιακά θέματα.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις το πού πρέπει να ρίξεις το κέντρο βάρους και πού όχι. Και βέβαια, θα ήταν λάθος να ασχοληθείς με υποθέσεις τρίτων, κόβοντας πολύτιμο χρόνο από τις δικές σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου –από «ονειρικές» μέχρι… διασπαστικές- αλλά αν έχεις μικρά παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους. Επιπλέον, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε τροφοδοτεί με εμπνεύσεις και όνειρα, ενώ αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, θα είναι σίγουρα ψυχοσωματικό.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να προβληματιστείς και από τις εξελίξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως, αν κινηθείς συμβιβαστικά, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί, αλλά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις φιλίες και τις συλλογικές δράσεις σου, ίσως, μάλιστα, νιώσεις προδομένος/η από μια εξέλιξη.

Τοξότης
Γενικά: Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να κρύψεις τις αδυναμίες σου, την ίδια στιγμή όμως στα επαγγελματικά σου κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων επιτήδειων που έντεχνα σου παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε αναγκάζει να «προσγειωθείς» στις φιλίες σου, αφού οι υπερβολικές προσδοκίες που τρέφεις δε θα δικαιωθούν. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, στον αντίποδα όμως θα συμβάλλει δημιουργικά στην επιμόρφωσή σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού θα χρειαστεί να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να κινηθείς στα πλαίσια της δεοντολογίας και να τον μοιράσεις σοφά για να τα προλάβεις όλα. Επειδή όμως η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει υποψήφιο θύμα σε λάθη ή αστοχίες… άλλων, ας έχεις τον νου σου και σε αυτό. Από ψέματα δε, να… φαν κι οι κότες! Επιπλέον, με τον Άρη στον Υδροχόο καλείσαι να καλύψεις έκτακτες υποχρεώσεις, ωστόσο, μπορείς να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνει και περίσσευμα.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει ικανό/η για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο, καλό είναι, λοιπόν, να κινηθείς με γνώμονα την εμπειρία σου και να μην πάρεις πρωτοβουλίες, αν δε γνωρίζεις καλά το θέμα σου. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα γίνεσαι επιρρεπής σε λάθη και… απάτες στα οικονομικά σου και βέβαια μην τα μπλέξεις με τα προσωπικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να διαψευστείς ή να προσφέρεις χωρίς αντίκρισμα. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε θέλει μελετηρό/η και προνοητικό/η, αφού φέρνει μια δυστοκία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ιχθύες
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, αρκετά πράγματα εξελίσσονται στα πλαίσια μιας «δημιουργικής ασάφειας» και μέχρι να ξεχωρίσει η αλήθεια από το ψέμα, φρόντισε να ακολουθήσεις μια ευέλικτη πολιτική, για να τους έχεις όλους «από κοντά». Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σου συνιστά να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να περιορίσεις τις επιθυμίες σου, μένοντας για την ώρα στα λίγα και αναγκαία. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να επιληφθείς άμεσα θεμάτων που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, καλό είναι να επιτηρείς την κατάστασή τους.


astrology.gr