MY KTEO

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός: 
Κριέ μου αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική καθώς θα υπάρξουν πολλά αστρολογικά δρώμενα τα οποία θα καθορίσουν όχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά και τις αρχές του νέου έτους. Στις 21/12 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή στην αρχή του χειμώνα. Για εσένα σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά. Στις 24/12 θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει για ακόμα μία φορά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη συμμετοχή σου σε ομάδες ανθρώπων στο προσκήνιο, όπως επίσης και κάποια οικονομικά θέματα τα οποία χρειάζονται προσεκτική διαχείριση.

Ταύρος: Ταύρε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 εγκαινιάζει την αρχή του χειμώνα και σου δημιουργεί την ανάγκη να δραπετεύσεις -είτε φυσικά είτε νοητά- από όλα αυτά που κρατούν τις σκέψεις σου εγκλωβισμένες το τελευταίο διάστημα. Ίσως να υπάρχουν κάποια σχέδια τα οποία όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο να υλοποιηθούν μέσα σε αυτές τις ημέρες που φαίνεται πως μπορεί να φέρουν κάποια εμπόδια και να σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου. Στις 24/12 το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά φέτος και θα ενισχύσει αυτές τις τάσεις φυγής. Προσπάθησε να τις διαχειριστείς διαφορετικά ενδεχομένως να σε κάνουν «επαναστάτη χωρίς αιτία» και να δημιουργήσουν έντονες προστριβές ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο αναμνήσεις οι οποίες θα σε προβληματίσουν και ίσως να μην σε αφήσουν να χαλαρώσεις και να περάσεις όπως θα ήθελες αυτές τις ημέρες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 δείχνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Το να αφουγκραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις αυτές τις ημέρες, καθώς θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα που έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτό το διάστημα. Στις 24/12 θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία στη διευθέτηση ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν, κάτι το οποίο με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αποστασιοποίηση από καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος: Καρκίνε μου από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι αφιερωμένο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 θα εγκαινιάσει αυτή την περίοδο. Μία επαγγελματική σχέση ή μία προσωπική θα βρεθούν στο προσκήνιο και ίσως να υπάρξουν και αναθεωρήσεις σε αυτές. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας ίσως να νιώθεις περισσότερο ευάλωτος σε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία φορά με ακρίβεια στις 24/12 και θα σε οδηγήσει να αξιολογήσεις ποιες σχέσεις και κατά συνέπεια ποια πρόσωπα έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτή την περίοδο.

Λέων: Λέων μου όσο οδεύουμε προς το τέλος αυτού του μήνα τόσο περισσότερο ενδεχομένως να νιώθεις μία πίεση, ιδιαίτερα σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά φέτος στις 24/12 και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει πίεση στους δύο τομείς που προαναφέρθηκαν, κάτι που θα σε ωθήσει σε αποφάσεις. Τώρα θα ξεκινήσει μία περίοδος ενδοσκόπησης για εσένα και αυτό θα σηματοδοτηθεί και από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12. Η νέα θέση του Ήλιου θα είναι εξίσου βοηθητική για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Παρθένος: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα που θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή στην προσωπική σου ζωή και σε διάφορες δραστηριότητες που σε βοηθούν να εκφραστείς όμως τις έχεις αφήσει λίγο πίσω λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 φέρνει τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη φαντασία στο προσκήνιο και βοηθά πάρα πολύ στην έκφραση των συναισθημάτων σου. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο ίσως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν μετακινήσεις, ταξίδια και ραντεβού. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια εμπόδια, για αυτό σε περίπτωση που δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ελέγξεις έγκαιρα κάποιες λεπτομέρειες.

Ζυγός: Ζυγέ μου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 ξεκινά επίσημα ο χειμώνας αλλά και μία περίοδος η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τα «εν οίκω». Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, να ασχοληθείς με το σπίτι και να περάσεις χρόνο σε αυτό. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποιες συζητήσεις που αφορούν τα εργασιακά θέματα ή τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες είχαν ξεκινήσει παλαιότερα αλλά για κάποιο λόγο έμειναν ημιτελείς. Ακόμα είναι πιθανό να φέρει κάποια εμπόδια στη διεκπεραίωση κάποιων θεμάτων που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 κάτι που σηματοδοτεί και την έναρξη του χειμώνα. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως θα έχουν επικοινωνία και επαφές με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, κάτι που θα βοηθήσει στη διάθεσή σου. Όσο οι ημέρες περνούν είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με μία προσωπική σχέση ή μία οικογενειακή υποχρέωση, τα οποία θα σου δημιουργήσουν άγχος. Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου θα συναντήσει για τρίτη φορά φέτος μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είναι πολύ πιθανό αυτή η όψη να καταδείξει κάποια προβλήματα είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις, τα οποία μπορεί να είναι ήδη γνωστά όμως τελικά δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

Τοξότης: Τοξότη μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 θα σημάνει την έναρξη του χειμώνα και μία περίοδο όπου θα κληθείς να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στους πόρους σου. Η νέα θέση του Ήλιου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και δείχνει πως αν πιστέψεις στον εαυτό σου σίγουρα μπορείς να καταφέρεις πολλά από αυτά που θέλεις. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 24/12 θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία φορά το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η δυσαρμονική όψη μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ίσως να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα, όμως προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επεκταθούν αυτές τις ημέρες.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς στις 21/12 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει το χειμερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή την έναρξη του χειμώνα. Παρόλο που τα πάντα γύρω μας μπορεί να παγώνουν και να σκοτεινιάζουν φαίνεται πως για εσένα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς η νέα θέση του Ήλιου φέρνει ζεστασιά στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία σε περίπτωση που θέλεις να έρθεις πιο κοντά και να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με αγαπημένα σου πρόσωπα ακόμα και με συνεργάτες σου. Προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 24/12 το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δείχνει πως θα πρέπει να δεις με υπευθυνότητα τα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Υδροχόος: Υδροχόε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 στο χειμερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την έναρξη του χειμώνα και μία περίοδο κατά την οποία θα νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με αυτά που σε απασχολούν εσωτερικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αφορμές οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε περισυλλογή και σκέψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Στις 24/12 θα πραγματοποιηθεί για τρίτη και τελευταία φορά το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή είναι η μία όψη η οποία μπορεί να εντείνει την πίεση η οποία ενδεχομένως να έρχεται από κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, κάτι που θα αποτελέσει το κίνητρο για να αναλάβεις δράση προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις.

Ιχθύες: Ιχθύ μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 δείχνει πως είμαστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την εορταστική περίοδο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί και στη διάθεσή σου. Η νέα θέση του Ήλιου φέρνει εξωστρέφεια και αυτές τις ημέρες φαίνεται πως τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και η επικοινωνία είτε δια ζώσης είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων με τους φίλους και τους γνωστούς σου θα έχει την τιμητική της.Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία θα ρίξουν λίγο τη διάθεσή σου, όμως αυτό θα γίνει μόνο όσο το επιτρέψεις. Στις 24/12 το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί για τρίτη και τελευταία φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά και θα σε οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα σε συγγενικές και προσωπικές σχέσεις.


www.myastro.gr