Υλικά:
500 γραμμ. αλεύρι
½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.γλ. ξύδι
νερό χλιαρό όσο
σηκώσει
τρίμματα φέτας
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
Πασπαλίζουμε τα τρίμματα φέτας με αρκετό πιπέρι. Ζυμώνουμε
όλα τα υλικά για το φύλλο ωσότου έχουμε μια λεία και απαλή ζύμη. Την αφήνουμε
να ξεκουραστεί και να αναπτυχθεί η γλουτένη για μισή ώρα.Παίρνουμε μικρή ποσότητα ζύμης και αλευρώνουμε μια επιφάνεια και ανοίγουμε το φύλλο. Το χωρίζουμε σε δύο λωρίδες. Ρίχνουμε μια κουταλιά φέτα κατά μήκος του φύλλου.
Γυρίζουμε τη μακριά πλευρά σε φλογέρα και όλο μαζί το κλείνουμε σε κουλούρα, δένοντας τις άκρες. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν και από τις δύο πλευρές για
argiro.gr