MY KTEO

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Δυναμική «πρεμιέρα» για την Παιδική Βιβλιοθήκη στην Αιδηψό



 Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στην πρώτη εκδήλωση της Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης στα Λουτρά Αιδηψού την Κυριακή 21 Οκτωβρίου για τη φετινή περίοδο. Δεκάδες μαθητές και γονείς «αγκάλιασαν» τον «πρίγκιπα του φεγγαριού» και ταξίδεψαν σε άλλα παραμύθια

εξερευνώντας τον κόσμο της φαντασίας μέσα από χρώματα, ρόλους και ζωγραφική.

Η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου ευχαρίστησε για την εθελοντική τους συμμετοχή στη διοργάνωση των δράσεων της βιβλιοθήκης την εκπαιδευτικό-συγγραφέα Ράνια Ορφανάκου και τις δασκάλες του δημοτικού σχολείου Λουτρών Αιδηψού Βασιλική Φωτίου, Ελένη Καραβά, Μίνα Δέδε που «οδήγησαν» τα παιδιά στο μαγευτικό ταξίδι της γνώσης και των εκπλήξεων.
Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη θα λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00 έως τις 13.30 μμ και το απόγευμα από τις 5.00 έως τις 8.00 ενώ κάθε Κυριακή από τις 11.30 έως τις 13.30 θα διοργανώνεται μια ξεχωριστή δράση. Η κυρία Ευσταθίου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης Ιστιαίας-Αιδηψού (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α) Ιωάννης Χαρβαλιάς προσκαλούν όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στις δράσεις της Βιβλιοθήκης και να συνδυάσουν το παιχνίδι με τη γνώση.