MY KTEO

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός: 
Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά καθώς ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνά σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα τον Τοξότη. Από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να περιορίσεις τα έξοδα τα οποία φαίνεται πως ήταν αυξημένα το τελευταίο διάστημα. Επίσης θα σε ωθήσει να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία κάποια πράγματα και να αναλάβεις δράση για αυτά, καθώς ίσως μέχρι στιγμής να ένιωθες πως είσαι «ακινητοποιημένος» και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να αξιολογήσεις -με αφορμή κάποιες καταστάσεις- πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο αλλά και στο στενό σου περιβάλλον. 

Ταύρος: Ταύρε μου η εβδομάδα ανοίγει την αυλαία της με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου κάτι που θα δημιουργήσει μία διαφορετική διάθεση σε εσένα. Η είσοδος του Άρη στο νέο του ζώδιο δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να «κάνεις κράτει» καθώς τα έξοδα ενδεχομένως να αυξηθούν. Από την άλλη η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου σου ταιριάζει ενεργειακά και θα δημιουργήσει κατάλληλες προϋποθέσεις για να αποκτήσεις ξανά επαφή με κάποια πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά μακριά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 19/12 στον άξονα Διδύμων - Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση προκειμένου να σε ωθήσει να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να κλείσουν οριστικά.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις πως οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς βρίσκονται σε υπερένταση, κάτι το οποίο θα γίνει εμφανές και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 θα είναι «υπεύθυνη» για αυτό το φαινόμενο και μπορεί να φέρει κάποιες αναταραχές είτε σε μία προσωπική σχέση είτε σε μία συνεργασία. Την ίδια ημέρα αλλάζει ζώδιο και ο Ερμής και περνά στον Αιγόκερω και από τη νέα του θέση δείχνει πως κάποια ζητήματα του παρελθόντος θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα σου (Διδύμων - Τοξότη) η οποία θα δημιουργήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και θα σε βοηθήσει να οριοθετηθείς μέσα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα της εργασιακής σου καθημερινότητας καθώς με την είσοδο του Άρη στο Τοξότη στις 13/12 φαίνεται πως αυτά θα κάνουν δυναμική εμφάνιση. Οι απαιτήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον θα αρχίσουν να αυξάνονται όμως αν πειθαρχήσεις στο πλάνο που έχεις κατά νου, τίποτα δεν πρόκειται να σε αγχώσει. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει την επικοινωνία σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στο τέλος της εβδομάδας (19/12) θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη, η οποία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία εξελίσσονταν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα και πολύ πιθανό να αφορούν τη δουλειά.

Λέων: Λέων μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και αυτή η νέα πλανητική μετακίνηση θα συμβάλει στην ενέργεια αλλά και την αισιοδοξία σου. Από τη νέα του θέση ο Άρης είναι φιλικός για εσένα και εκτός του ότι θα αυξήσει την δημιουργική σου διάθεση φαίνεται πως θα δημιουργήσει κινητικότητα σε γνωριμίες και νέα φλερτ. Στο τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων - Τοξότη ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα αφορούν μία προσωπική σου υπόθεση, κυρίως αν υπάρχουν εκκρεμότητες στον αισθηματικό τομέα. Ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει θετικές όψεις με τα «φώτα» της Πανσελήνου, κάτι που θα φέρει εύνοια στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Παρθένος: Παρθένε μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει κινητικότητα που θα προέλθει από ζητήματα που αφορούν το σπίτι, τις δουλειές του και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Φαίνεται πως θα μπεις σε μία περίοδο κατά την οποία θα κάνουν έκτακτη εμφάνιση κάποιες δουλειές που σχετίζονται είτε με το σπίτι είτε με οικεία σου πρόσωπα. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου σε βοηθά να διευθετήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο πράγματα που θέλεις να υλοποιήσεις και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής από το νέο του ζώδιο είναι πιο ευνοϊκός για εσένα. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη η οποία μπορεί να φέρει ένα επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο.

Ζυγός: Ζυγέ μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 αλλάζει τις προτεραιότητές σου και φαίνεται πως μετά από αρκετό καιρό τα οικονομικά θέματα δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Τώρα το ενδιαφέρον σου θα «κλέψουν» οι επαφές με φίλους, συγγενείς και γνωστούς, κάποια ραντεβού που προγραμματίζεις για το επόμενο διάστημα, πολύ πιθανό και κάποια εξόρμηση που υπάρχει σαν σχέδιο στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Από τη νέα του θέση ο Άρης ενισχύει την ενέργειά σου και θα σε κάνει να ανεβάζεις ταχύτητα -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις μετακινήσεις σου. Στις 19/12 θα ολοκληρωθεί η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων - Τοξότη η οποία θα δημιουργήσει μία πολύ επικοινωνιακή διάθεση που θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου από αυτή την εβδομάδα με την αλλαγή του Άρη (στις 13/12 περνά στο ζώδιο του Τοξότη) θα αλλάξει και η ενέργειά σου και φαίνεται πως θα μειωθούν οι εντάσεις, ο εκνευρισμός και το τεταμένο κλίμα που μπορεί να υπήρχε σε προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταμείο σου, καθώς από τη νέα του θέση ο Άρης μπορεί να συμβάλει στο να αυξηθούν τα έξοδα ή να προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων - Τοξότη στις 19/12 ενισχύει το παραπάνω σενάριο και σε προτρέπει να επικεντρωθείς στη σωστή διαχείριση των πόρων σου, ξεκινώντας τη διευθέτηση των οικονομικών θεμάτων που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν.

Τοξότης: Τοξότη μου η εβδομάδα ξεκινά με φόρα για εσένα καθώς στις 13/12 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα με άλλον αέρα! Η νέα θέση του Άρη δείχνεις πως βγαίνεις από την εσωστρέφεια και τις κρυφές ανησυχίες του προηγούμενου διαστήματος και αναλαμβάνεις δράση για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Το μήνυμα του Άρη για εσένα είναι το «δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω» χρωματίζοντας την ενέργεια που θα υπάρχει το επόμενο διάστημα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι κάποια ζητήματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων - Τοξότη) η οποία μπορεί να φανεί πιεστική, μόνο αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες είτε σε μία προσωπική είτε σε μία επαγγελματική σχέση.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 θα σου δημιουργήσει την εσωτερική ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, τα οποία μπορεί να αφορούν κάτι από την καθημερινότητα μέχρι και κάποια συναισθήματα που κρατάς καιρό μέσα σου. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει εξωστρέφεια κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων - Τοξότη στις 19/12 και η διευκολυμένη αντίθεση που θα σχηματίσει μαζί της ο Δίας από τον Υδροχόο δείχνει πως τώρα είναι ένα πολύ καλό διάστημα αν θέλεις να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν στην καθημερινότητα, τα εργασιακά καθώς και κάποια οικονομικά θέματα.

Υδροχόος: Υδροχόε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12 η οποία θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα από το προηγούμενο διάστημα που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη νέα θέση του Άρη φαίνεται πως θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου και θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και σε συλλογικές δραστηριότητες. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και από τη νέα του θέση μπορεί να ενισχύσει την καχυποψία, κάτι που θα σε κάνει να αρχίσεις να ελέγχεις προσεκτικά τι λες και σε ποιον το λες. Φαίνεται πως θα υπάρχει κινητικότητα στο παρασκήνιο και αυτή η παραπάνω προσοχή θα είναι για καλό. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα Διδύμων - Τοξότη στις 19/12 φέρνει μία αισθηματική υπόθεση στο προσκήνιο αλλά και εύνοια σε αυτό τον τομέα.

Ιχθύες: Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και μαζί της ξεκινά και ένα διάστημα κατά το οποίο τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο και θα βρίσκονται πιο συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου σου χαρίζει εξωστρέφεια και βοηθά σε κοινωνικές σχέσεις αλλά και στην επαφή σου με φίλους. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να αισθανθείς πως δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 19/12 στον άξονα Διδύμων - Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μία βαριά διάθεση, ιδιαίτερα σε περίπτωση που αρχίσεις να σκέφτεσαι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.


www.myastro.gr