MY KTEO

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός: 
Κριέ μου μία πολύ σημαντική και έντονη σε αστρολογικό επίπεδο εβδομάδα ξεκινά καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 19/11 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη ενδεχομένως να εγείρει ζητήματα τα οποία αφορούν τους πόρους σου, την οικονομική -και όχι μόνο- ασφάλεια καθώς και τη διαχείριση τέτοιου είδους ζητημάτων. Η δυσαρμονική όψη του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τα «φώτα» της έκλειψης δείχνει πως μπορεί να υπάρξει η τάση για λάθος εκτιμήσεις όσον αφορά τα έσοδα, τα έξοδα και το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο. Προσπάθησε να αποφύγεις κάποιες τελεσίδικες αποφάσεις και να εξετάσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν οικονομικά ζητήματα.

Ταύρος: Ταύρε μου είσαι ο πρωταγωνιστής αυτών των ημερών καθώς στις 19/11 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα σου (Ταύρου - Σκορπιού). Θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο- ιδιαίτερα τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου- και φαίνεται πως θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Οι κινήσεις κάποιων αγαπημένων προσώπων μπορεί να σου προκαλέσουν έκπληξη και μετά εκνευρισμό και να σε κάνουν να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις ιδιαίτερα αν προκύψουν από κάποιες εντάσεις της στιγμής.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου μία εβδομάδα κατά την οποία η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 19/11 θα δώσει δυναμικό παρών και θα χρωματίσει τα συναισθήματα αλλά και την ενέργεια των ημερών. Η προσοχή σου φαίνεται πως θα στραφεί στην καθημερινότητά σου, ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες αλλαγές σε αυτή η οποίες δεν θα ξεκινήσουν από εσένα αλλά θα έρθουν ως επιτακτική ανάγκη. Όσο πιο διαλλακτικός και δεκτικός είσαι σε αλλαγές -ακόμα και της τελευταίας στιγμής- και σε κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που ενδεχομένως να προκύψουν είτε στη δουλειά σου είτε στην καθημερινότητά σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βγεις αλώβητος από τις εντάσεις αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος: Καρκίνε μου το κύριο και πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού. Παρόλο που αυτά τα δύο ζώδια είναι φιλικά προς εσένα, η ενέργεια της έκλειψης θα είναι τέτοια που μπορεί να σου δημιουργήσει ένταση, ιδιαίτερα στις σκέψεις και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα συναισθήματα σου. Ίσως να νιώθεις πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις, πολύ περισσότερο αν υπάρχουν εκκρεμότητες με το παρελθόν. Όσο πιο νωρίς διευθετήσεις αυτές τις εκκρεμότητες τόσο πιο εύκολο θα είναι να ηρεμήσεις συναισθηματικά και να μην έχεις εσωτερική ένταση.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώθεις πως υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις είτε κάποιες επαγγελματικές, τα οποία σου δημιουργούν συναισθηματική αναστάτωση και ενδεχομένως άγχος. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού θα δημιουργήσει μία υπερβολή στις ανησυχίες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, γεγονός που θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από υπερβολές και σενάρια που μπορεί να κάνεις και να σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα χωρίς να υπάρχουν τα δεδομένα για να τα υποστηρίξουν.

Παρθένος: Παρθένε μου μία εβδομάδα με μεγάλη κινητικότητα ξεκινά καθώς φαίνεται πως τα νέα, οι συναντήσεις, η επικοινωνία και οι πληροφορίες θα έρθουν με καταιγιστικούς ρυθμούς αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού δείχνει πως μπορεί να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση αυτές τις ημέρες που να σχετίζεται με ένα νομικό ζήτημα, με θέματα σπουδών ή με ένα ταξίδι που είναι σημαντικό για εσένα. Αυτού του είδους τα ζητήματα θα αναμοχλεύσει η έκλειψη και οι συζητήσεις για αυτά θα πρωτοστατήσουν. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον, προσπάθησε να μην τις αφήσεις να γίνουν εντάσεις. Επίσης αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την οδήγηση και να μην τρέχεις, όσο κι αν βιάζεσαι.

Ζυγός: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να νιώσεις πως υπάρχει μία βαριά ατμόσφαιρα σε γενικότερο πλαίσιο, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει εσωστρέφεια. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού -αλλά η επιρροή της θα ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας- ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποιες βαθύτερες ανησυχίες σου οι οποίες θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να μην δίνεις τροφή σε αρνητικές σκέψεις καθώς με αυτό τον τρόπο θα διαφυλάξεις την αισιοδοξία σου. Αν υπάρχουν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα κυρίως αν έρχονται από το παρελθόν δείξε ενδιαφέρον σε αυτά ώστε να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις.

Σκορπιός: Σκορπιέ με αυτή η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στον άξονα σου (Ταύρου - Σκορπιού) δείχνει πως θα υπάρξουν γεγονότα τα οποία θα αποτελέσουν είτε την αφορμή είτε την αιτία για να αποφασίσεις σχετικά με την εξέλιξη προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσεις πως ένας κύκλος έχει κλείσει όμως να θυμάσαι πόσο όπου κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας άλλος. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση -ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων- αξιολόγησε προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν. Το ταυ τετράγωνο του Δία από το ζώδιο του Υδροχόου με τα «φώτα» της έκλειψης δείχνει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να υποτιμήσεις κάποιες καταστάσεις.

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στη 19/11 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού η οποία ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα του παρελθόντος στα οποία υπάρχουν μερικές εκκρεμότητες. Οι εκπλήξεις θα είναι συστατικό αυτής της εβδομάδας, μάλιστα φαίνεται πως ίσως υπάρξουν νέα δεδομένα σε ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά. Ίσως να νιώσεις πως οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν και να αφουγκραστούν τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μην αφήσεις τέτοιου είδους συναισθήματα να εκφραστούν μέσα από ένταση καθώς ο διάλογος είναι αυτός που τις περισσότερες φορές διευθετεί τέτοιου είδους ζητήματα.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού αλλά η επιρροή της θα ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας, φαίνεται πως θα κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις οι οποίες κατά κύριο λόγο θα αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Ίσως να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι αλλαγών και ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά και οι προτεραιότητές σου. Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις ιδιαίτερα για ζητήματα καρδιάς αυτή την εβδομάδα, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρχουν υπονομεύουν στη σταθερότητα και φέρνουν εκπλήξεις.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι ή με οικεία σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 19/11 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια αναστάτωση είτε πρακτική είτε συναισθηματική. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις αυτές τις ημέρες καθώς θα δημιουργήσουν συναισθηματική απόσταση με αγαπημένους σου ανθρώπους. Είναι γεγονός πως μπορεί να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα εγείρουν αντιπαραθέσεις, όμως θα βγεις κερδισμένος αν τις προσπεράσεις.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 19/11 φαίνεται πως θα αναζητήσεις την παρέα ανθρώπων που ξέρεις πως μπορούν να καταλάβουν τις ανησυχίες και τις ανάγκες σου. Η συναισθηματική επαφή θα παίξει μεγάλο ρόλο για εσένα και για τη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα, για αυτό προσπάθησε να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως να σε απασχολήσουν αρκετά θέματα τα οποία αφορούν ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί να αναλάβεις ενεργό δράση προκειμένου να διευθετηθούν.


www.myastro.gr