MY KTEO

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ο πρώην υπουργός μίλησε για τη ΛΑΡΚΟ και για τον Καμμένο

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας μίλησε ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος. Ο πρώην υπουργός μίλησε για τη ΛΑΡΚΟ, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με τρόπο αποσπασματικό και παρακάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσει την κυβέρνηση στη Νέα
Δημοκρατία και να παραδώσει και τη ΛΑΡΚΟ ανοιχτή. Η πρόταση του κου Μαρκόπουλου τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία έχει σαφή άποψη και πρόταση για τη ΛΑΡΚΟ. Χρειάζεται χρήμα, για να γίνει ανταγωνιστική και να σωθεί. «Άρα τι χρειάζεται η ΛΑΡΚΟ; Επενδυτή. Μέχρι τέλος του χρόνου, η ΛΑΡΚΟ θα πάει σε αδυναμία πληρωμών μισθών. Είναι τραγική η κατάστασή της».

Ο κ. Μαρκόπουλος σχολίασε και τα όσα είπε ο κ. Καμμένος για τη Νέα Δημοκρατία. Όπως είπε, «ο κ. Καμμένος είναι κρίκος μίας αλυσίδας ενός παιχνιδιού. Ένας πατριώτης ρίχνει την κυβέρνηση πριν έρθει η συμφωνία στη Βουλή. Έχει συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι με τους συνομιλητές του. Δεν σας φαίνεται εντυπωσιακό, που ο κ. Τσίπρας δέχθηκε τόσο εύκολα την παραίτηση Κοντζιά, που έφερε τη συμφωνία των Πρεσπών και κράτησε τον κ. Καμμένο;»

Ο κ. Μαρκόπουλος είπε πως δεν βλέπει εξελίξεις σύντομα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτοί, ούτε με χειρουργείο δεν φεύγουν από την εξουσία» αλλά θα φύγουν με εκλογές και έκλεισε χαρακτηρίζοντας τον κ. Καμμένο άθλιο πολιτικό ο οποίος κοροιδεύει ακόμα και τα δικά του στελέχη.