MY KTEO

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός: 
Κριέ μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει χωρίς όρεξη να κάνεις αρκετές από τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει και φαίνεται πως το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει αυτή την νωχελική διάθεση. Θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποιες δουλειές οι οποίες δεν γίνεται να μείνουν για αργότερα, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 14/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, για αυτό καλό θα ήταν να διευθετήσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και όσο πιο νωρίς μπορείς κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις και δουλειές, οι οποίες χρειάζονται επικοινωνιακή μαεστρία.

Ταύρος: Ταύρε μου η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ φίλων. Καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία ώστε να μην παρερμηνευτούν τα λεγόμενά σου. Σε περίπτωση που έχεις ενεργό ρόλο μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα είναι απαιτητική για εσένα μιας και θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές απόψεις πάνω σε ένα κοινό ζήτημα. Στις 14/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και το επόμενο διάστημα θα υπάρξει αναβρασμός στα επαγγελματικά. Καλό θα ήταν να αποφύγεις ένα νέο ξεκίνημα ή -αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό- να έχεις κατά νου πως μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία ίσως κάποια από τα δεδομένα να διαφοροποιηθούν.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έχεις «τα μάτια σου δεκατέσσερα» κατά τη διάρκεια προσωπικών και επαγγελματικών συναντήσεων, καθώς το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί αφηρημάδα και την τάση άλλα να ειπωθούν και άλλα τελικά να γίνουν. Αυτό είναι κάτι που θα υπάρχει εκατέρωθεν για αυτό θα χρειαστεί και εσύ να είσαι προσεκτικός πάνω σε συζητήσεις -κυρίως αν πρόκειται για κάποια συμφωνία- αλλά και να κρατάς τις επιφυλάξεις σου σε πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου. Στο τέλος της εβδομάδας (14/1) ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα δημιουργήσει τα επικοινωνιακά προβλήματα που δημιουργεί κάθε φορά που βρίσκεται σε αναδρομή. Το θετικό νέο είναι πως βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα και έτσι οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις δεν θα είναι αξεπέραστες, ούτε θα δημιουργήσουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα με τους άλλους.

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να κρατήσεις τα αποθέματα της ενέργειας σου και να κάνεις συνετή διαχείριση αυτών, προκειμένου να μπορέσεις να ανταποκριθείς στα πλάνα που έχεις κατά νου. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 11/1 και θα δημιουργήσει υποτονική διάθεση και κόπωση, για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η εξοικονόμηση ενέργειας. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 14/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις από το παρελθόν. Αν υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες καλό θα ήταν να τις διευθετήσεις άμεσα, ώστε να μην κάνουν την εμφάνισή τους.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί η κούραση των προηγούμενων ημερών καθώς φαίνεται πώς αυτές ήταν γεμάτες όχι μόνο από υποχρεώσεις αλλά και από πολλά πράγματα, τα οποία από τη μία σου δημιούργησαν ευχάριστη διάθεση από την άλλη όμως ενίσχυσαν και την κόπωση. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει μία νωχελική διάθεση η οποία μπορεί να επηρεάσει ακόμα και τις αποφάσεις σου πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. 

Παρθένος: Παρθένε μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα καθώς το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 11/1 και θα επηρεάσει σημαντικά και τη διάθεσή σου αλλά και την όρεξη να ασχοληθείς με συγκεκριμένα ζητήματα. Τα θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και δουλειές του σπιτιού θα βρεθούν στο «μάτι του κυκλώνα» καθώς θα είναι αυτά που θα σου δημιουργήσουν τάσεις φυγής. Στο τέλος της εβδομάδας (14/1) ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και μαζί του θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου αλλά και σε εργασιακά ζητήματα.

Ζυγός: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία χρειάζεται να διευθετήσεις ταυτόχρονα, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει κούραση και μόνο στη σκέψη. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί αφηρημάδα και δεν αποκλείεται να σε κάνει να ξεχάσεις προσωπικά και επαγγελματικά ραντεβού, καθώς και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 14/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και μπορεί να δημιουργήσει νοσταλγία για ένα ειδύλλιο του παρελθόντος.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου η εβδομάδα ανοίγει την αυλαία της με το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που δείχνει πως οι οικονομικές υποθέσεις θα αποτελέσουν το κυρίαρχο θέμα για εσένα αυτές τις ημέρες. Η δυσαρμονική όψη αυτών των δύο ουράνιων σωμάτων ενδεχομένως να δημιουργήσει μία ροπή σε κινήσεις οι οποίες ενέχουν ρίσκο για το πορτοφόλι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο και να δείξεις εγκράτεια στις αγορές αλλά και στα έξοδά σου σε γενικότερο πλαίσιο. Στις 14/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και μαζί του θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει αναθεώρηση σχεδίων που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις, κάποια ζητήματα του σπιτιού τα οποία θέλουν διευθέτηση, αλλά και αρκετές παρανοήσεις με οικείους σου.

Τοξότης: Τοξότη μου από αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στην επικοινωνία σου με τους άλλους, σε συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους, καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου στο τέλος της εβδομάδας και ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις. Το να είσαι φειδωλός στα λόγια θα σε προφυλάξει από παρεξηγήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φαίνεται πως θα επηρεάσει την ενέργειά σου και θα σου δείξει με τον τρόπο του πως ήρθε η ώρα για να κάνεις ένα διάλειμμα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, καθώς αυτή η όψη δημιουργεί μια ροπή σε λάθος εκτιμήσεις και ενέργειες.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως κάποια πράγματα τα οποία θέλεις να γίνουν δεν γίνονται και αυτό από μόνο του θα είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και αρνητικά συναισθήματα. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις αυτή τη διάθεση καθώς θα μπορούσε να βλάψει προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τις συζητήσεις σου -ακόμα και με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και ξέρεις πως σε κατανοούν- μιας και κάποιες κουβέντες μπορεί να δημιουργήσουν αντιδράσεις και παρανοήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας ξεχασμένες οικονομικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο και θέματα τα οποία έρχονται από παλιά και αφορούν το πορτοφόλι σου.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις πάνω σε συζητήσεις, οι οποίες θα αφήσουν το στίγμα τους σε προσωπικές αλλά και σε επαγγελματικές σου υποθέσεις. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να μπερδέψει κάποιες καταστάσεις ή να δώσει λάθος δείγματα για εσένα στους άλλους και κυρίως σε πρόσωπα που σχετίζονται με το φιλικό σου περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου και μαζί του θα ξεκινήσει και ένα διάστημα που μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε ζητήματα που σε αφορούν, όπως επίσης και κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία. Στα θετικά της ανάδρομης πορείας του Ερμή συγκαταλέγονται οι ευκαιρίες για τη διευθέτηση θεμάτων τα οποία έρχονται από το παρελθόν.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει ανακατατάξεις. Κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου ή κάποια νέα δεδομένα που θα εμφανιστούν και θα αφορούν επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν σύγχυση και να σε μπερδέψουν. Αν νιώσεις έτσι καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες κινήσεις σε θέματα του επαγγελματικού τομέα. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και μαζί του θα ξεκινήσει και ένα διάστημα το οποίο προσφέρεται για τη διαχείριση θεμάτων τα οποία έρχονται από το παρελθόν.


www.myastro.gr