MY KTEO

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Σπάνια δημόσια έξοδος με τη σύζυγό του και τον τριών ετών γιο τους!

Είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια και απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή που ζουν μαζί! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Μαριέττα Ντάνα έχουν αποκτήσει μαζί έναν υπέροχο γιο, τον μικρό Αλέξανδρο και βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.
Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί περίπου έξι χρόνια και πέρσι το φθινόπωρο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή σε ένα υπέροχο κτήμα στις Αφίδνες και όχι στην Κύθνο, όπως είχε γραφτεί.

Ο γνωστός σεφ – ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ – και η γοητευτική σύζυγός του έχουν επιλέξει να κρατούν την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι σπάνια κάνει βραδινές εξόδους και προσπαθεί όσο μπορεί να αποφεύγει τα φωτογραφικά φλας. Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την οικογένεια Σκαρμούτσου στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, όπου πήγε να παρακολουθήσει μία παιδική παράσταση.

Οι γονείς προσπαθούν να αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στον καρπό του έρωτά τους και δεν χαλούν κανένα χατήρι στον μικρό Αλέξανδρο!



Πηγή: tlife.gr
Φωτογραφίες: NDP