MY KTEO

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τους μαθητές


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσε ο δήμος Ιστιαίας Αιδηψού το Σάββατο για τους μαθητές μας, Γυμνασίου και Λυκείου.
Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση του εκπροσώπου
της επιστημονικής ομάδας EMPLOY Δρ Κωνσταντίνου Κότιου τόσο για τις αλλαγές στο σύστημα εξετάσεων και στη διδακτέα ύλη όσο και για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν τα παιδιά για να επιλέξουν σωστές σπουδές και κατ’ επέκταση, σωστό επάγγελμα.
«Πιστεύουμε στην Παιδεία, πιστεύουμε στη γνώση, ξέρουμε ότι μόνο μέσα από την εκπαίδευση και η τοπική μας κοινωνία θα γίνει καλύτερη και τα παιδιά μας θα ακοκτήσουν τις ικανότητες και τα εφόδια για μια καλύτερη ζωή» τόνισε η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου στο χαιρετισμό της: «Οι ευκαιρίες και η ζωή των παιδιών μας βρίσκεται μπροστά, οι εξετάσεις είναι ένας σταθμός αλλά όχι το τέρμα των μεγάλων τους δυνατοτήτων. Χαιρόμαστε που κάθε χρόνο απ’ τα σχολεία του δήμου μας σημειώνονται μεγάλες επιτυχίες με εισαγωγή φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά θέλουμε να σταθούμε σε όλους τους μαθητές και να τους πούμε ότι είμαστε εδώ για να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες και να τους βοηθήσουμε να εντοπίσουν και να αξιοποιήσουν τη δική τους κλίση».