MY KTEO

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη Κουτσούμπα στο Μαντούδι: Οι θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία της ζωής του λαού και την αποκατάσταση από τις συνέπειες της πλημμύρας







Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρουσίασε, σήμερα 19 Νοέμβρη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μαντούδι, τις θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία της ζωής του λαού και την ουσιαστική αποκατάσταση από τις συνέπειες της πλημμύρας, σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς της περιοχής της Βορειοκεντρικής Εύβοιας.

Στη σύσκεψη - συζήτηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μαντουδίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαντουδίου και εκπρόσωποι από: Εμπορικό Σύλλογο Μαντουδίου, Εμπορικό Σύλλογο Λίμνης, Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Β. Εύβοιας, Σωματείο Ρητινοπαραγωγών - Δασεργατών Εύβοιας, Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μαντουδίου, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πηλίου, Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδιών, Δασικό Συνεταιρισμό Πηλίου, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ (παράρτημα Μαντουδίου), Λαϊκή Επιτροπή Κηρίνθου, Σύλλογο Αλιέων Μαντουδίου, Σύλλογο Σαρακατσαναίων Μαντουδίου, Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Β. Εύβοιας - Αλόννησου - Σκιάθου - Σκοπέλου «Όχι στην καταστροφή του Αιγαίου» και ο Χριστιανικός Σύλλογος Μαντουδίου.
Πραγματοποιήθηκε πλούσια και ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά την οποία οι εκπρόσωποι των φορέων μετέφεραν στο Δ. Κουτσούμπα την εικόνα από τα ανεπίλυτα εδώ και καιρό προβλήματα της περιοχής, λόγω των τελευταίων πλημμυρών και όχι μόνο, καθώς και τα αιτήματά τους για μέτρα άμεσης ανακούφισης.
Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε στους φορείς τη στήριξη του Κόμματος προς τα δίκαια αιτήματά τους και τους ενημέρωσε ότι το ΚΚΕ, μαζί την αγωνιστική διεκδίκηση, θα τα προωθήσει στη Βουλή και σε όλους τους αρμόδιους φορείς.
Στη συνέχεια, μόλησε σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μαντουδίου για το ίδιο ζήτημα.