MY KTEO

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός: 
Κριέ μου καλή χρονιά! Τις πρώτες ημέρες του νέου έτους ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων (που θα περάσει στις 29/12) κάτι που θα επηρεάσει θετικά τη διάθεση και τη ψυχολογία σου. Ο Δίας από τη νέα του θέση μπορεί να μη φέρει πολλά σε πρακτικό επίπεδο όμως θα ενισχύσει θετικά συναισθήματα, όπως η ελπίδα, η χαρά και η αισιοδοξία και αυτά θα αποτελέσουν κίνητρο και για τη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2/1 σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για αύξηση των κερδών σου.

Ταύρος: Ταύρε μου καλή χρονιά! Βρισκόμαστε αισίως στις τελευταίες ημέρες αυτού του έτους οι οποίες θα χρωματιστούν από την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29/12. Από τη νέα του θέση ο Δίας θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτή την περίοδο -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- να δημιουργηθούν οι βάσεις για κάποιες νέες φιλίες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/1 και το τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου θα βοηθήσει πάρα πολύ θέματα τα οποία σχετίζονται με μετακινήσεις, εκπαίδευση, επαγγελματικά ταξίδια και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται ή έρχονται από το εξωτερικό.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου καλή χρονιά! Ο Δίας ο οποίος θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του νέου έτους δηλαδή στις 29/12 θα σηματοδοτήσει αυτή την εβδομάδα η οποία φαίνεται πως θα είναι άκρως εορταστική για εσένα. Ο Δίας από τη νέα του θέση ενισχύει την κοινωνικότητα και την καλή σου διάθεση και σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Εν ευθέτω χρόνω θα φέρει και κάποιες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Στις 2/1 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, η οποία συνηγορεί και εκείνη σε νέα ξεκινήματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε προτρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες -είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές είτε ακόμα και κοινωνικές- ώστε να μπορέσεις να νιώσεις πιο ελεύθερος!

Καρκίνος: Καρκίνε μου καλή χρονιά! Το νέο έτος φέρνει αισιοδοξία σε εσένα και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξει η αλλαγή του Δία καθώς στις 29/12 θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων. Ο Δίας από τη νέα του θέση θα αλλάξει τη ψυχολογία σου, θα δημιουργήσει ευχάριστη διάθεση και φαίνεται πως θα διευρύνει και τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που δεν βρίσκεσαι συχνά, να αναθερμανθούν κάποιες κοινωνικές σχέσεις και με κάποιο τρόπο να αποτελέσεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/1 ενισχύει κοινωνικές, επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις φέρνοντας τες στο προσκήνιο.

Λέων: Λέων μου καλή χρονιά! Βαδίζουμε αισίως προς τις πρώτες ημέρες του νέου έτους και φαίνεται πως η αισιοδοξία θα κάνει την εμφάνισή της. Ο Δίας -ο οποίος θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά τους Ιχθύς στις 29/12- δείχνει πως το επόμενο διάστημα αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας, θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποιες επιχειρηματικές ιδέες, οικονομικές υποθέσεις και θέματα τα οποία σχετίζονται με αυτό τον τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Η νέα του θέση είναι πολύ βοηθητική για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να αυξήσεις στους πόρους σου. Προς το τέλος της εβδομάδας στις 2/1 θα πραγματοποιηθεί νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου σε αρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά ή κάποιες βοηθητικές αλλαγές στην καθημερινότητα.

Παρθένος: Παρθένε μου καλή χρονιά! Η εβδομάδα θα χρωματιστεί από την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29/12 και φαίνεται πως οι σχέσεις σου με τους άλλους θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Από τη νέα του θέση ο Δίας θα ευνοήσει και θα επεκτείνει κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές και θα δημιουργήσει σε γενικότερο πλαίσιο ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Στις 2/1 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου σε αρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, η οποία θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου και θα φέρει καλά νέα και σε μία προσωπική υπόθεση.

Ζυγός: Ζυγέ μου καλή χρονιά! Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29/12 θα χρωματίσει το νέο έτος και θα σου δημιουργήσει αισιοδοξία για το επόμενο διάστημα. Ο Δίας από τη νέα του θέση θα ευνοήσει πολύ την καθημερινότητά σου δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να ψάξεις τρόπους για να την κάνεις πιο φιλική προς εσένα και φαίνεται πως θα το καταφέρεις. Στις 2/1 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου και η αρμονική όψη που θα σχηματίσουν τα «φώτα» της με τον Ουρανό στον Ταύρο, δείχνει πως θα υπάρξουν λύσεις σε ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο οικογενειακές υποθέσεις, όπως και ζητήματα που αφορούν μία αλλαγή στο σπίτι ή μία μετακόμιση.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου καλή χρονιά! Το νέο έτος ξεκινά με ελπίδα και αισιοδοξία και βασικό ρόλο σε αυτό θα έχει ο Δίας από τη νέα του θέση! Για το επόμενο εξάμηνο περίπου -από τις 29/12- θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων ένα ζώδιο που σου ταιριάζει ιδιαίτερα και υπόσχεται «δώρα» στον αισθηματικό τομέα. Τώρα ξεκινά ένα άκρως δημιουργικό διάστημα για εσένα γεμάτο με έμπνευση και φαντασία, το οποίο θα είναι ακόμα πιο δημιουργικό σε περίπτωση που η δουλειά σου σχετίζεται με τις τέχνες. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευκαιρίες για νέες σχέσεις και σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Η εβδομάδα κλείνει με τη νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου, η οποία επισφραγίζει πως θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα. Οι επαφές είτε εξ αποστάσεως είτε δια ζώσης, με φίλους, γνωστούς συγγενείς και γείτονες θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και θα παίξουν βασικό ρόλο για τη διάθεσή σου!

Τοξότης: Τοξότη μου καλή χρονιά! Η εβδομάδα ανοίγει με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29/12 και κλείνει με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 2/1. Ο Δίας από τους Ιχθύς θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις και υποθέσεις του σπιτιού, αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν κατά νου μία μετακόμιση ή μία σημαντική αλλαγή στο σπίτι για το επόμενο διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες οικονομικές υποθέσεις, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν έστω και προσωρινά κάποιες σκέψεις που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη φέρνει ιδέες σχετικά με τη διευθέτηση οικονομικών αλλά και εργασιακών ζητημάτων.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου καλή χρονιά! Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12 σηματοδοτεί την έναρξη του νέου έτους και χαρίζει ελπίδα. Από τη νέα του θέση ο Δίας θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός σε περίπτωση που θέλεις να έρθεις πιο κοντά με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν με συγγενικά σου πρόσωπα και να ενδυναμώσεις τις κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις. Είναι γεγονός πως βρίσκεσαι σε μία περίοδο που θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα τα οποία θα ξεκινήσουν πρώτα μέσα σου. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 2/1 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος: Υδροχόε μου καλή χρονιά! Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29/12 μια θέση από την οποία θα βοηθήσει ιδιαίτερα θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα. Το νέο έτος φαίνεται πως θα φέρει ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο και μέσα από τις κατάλληλες κινήσεις οι πόροι σου θα αυξηθούν. Την ίδια στιγμή ενδεχομένως να υπάρχει και μία διάθεση για σπατάλες όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτό, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που τα έξοδα είναι ούτως ή άλλως αυξημένα. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2/1 και το τρίγωνο που σχηματίζει μαζί της ο Ουρανός από τον Ταύρο θα δημιουργήσει ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα, παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθύες: Ιχθύ μου καλή χρονιά! Το νέο έτος ανατέλλει με αισιοδοξία καθώς η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 29/12 δίνει μηνύματα χαράς και ελπίδας! Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα είσαι ο μεγάλος κερδισμένος ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς είναι και αυτός που θα έρθει στο προσκήνιο με την αλλαγή του Δία. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 2/1 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου επισφραγίζει το επικοινωνιακό κλίμα που θα υπάρξει, κάτι που θα σε φέρει κοντά με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, με αφορμή αυτές τις εορταστικές ημέρες.


www.myastro.gr