MY KTEO

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Τάμτα – Πάρης Κασιδόκωστας: Full in love σε νυχτερινή τους έξοδο!

Στο Άνοδος Live Stage συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Τάμτα και τον Πάρη Κασιδόκωστα. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν σταμάτησε να είναι αγκαλιά καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας και διασκέδασαν με καλή παρέα.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής του και η σχέση τους  δυναμώνει όλο και πιο πολύ, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν αρκετά συχνά και  θέλουν το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz να χωρίζει.

Η σχέση τους μετράει 3 χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και οι δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις δεν είναι και τόσο συχνές. Η Τάμτα με το νέο της look, είναι πιο λαμπερή από ποτέ και φαίνεται πως στο πρόσωπο του Πάρη έχει βρει όλα όσα ονειρευόταν.

Πολλοί κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο του γάμου, μιας και το αγαπημένο ζευγάρι είναι αχώριστο. Ακόμα και στα επαγγελματικά ταξίδια του γοητευτικού επιχειρηματία, η Τάμτα ακολουθεί τον σύντροφο της και περνάνε ευτυχισμένες στιγμές μαζί. Η Τάμτα είναι γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις και ακόμα μια φορά τράβηξε τα βλέμματα των θαμώνων με τα ροζ όμπρε μαλλιά της! Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του και τα χαμόγελα που είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα του μαρτυρούν το πόσο ευτυχισμένο και ερωτευμένο είναι!



Πηγή: tlife.gr
Φωτογραφίες: NDP