MY KTEO

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ελεονώρα Μελέτη: Για χριστουγεννιάτικες αγορές με την 8 μηνών κόρη της, Αλεξάνδρα

Τα τελευταία χρόνια όλα στην ζωή της Ελεονώρας Μελέτη κυλάνε με γρήγορους ρυθμούς. Η γνωριμία της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη τον Ιανουάριο του 2017, η πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων της, ο ερχομός της κόρης τους αλλά και τα επαγγελματικά βήματά της
φαίνεται πως είναι κάποια από αυτά που της έχουν αλλάξει εντελώς τη ζωή. Τα τελευταία περίπου 3 χρόνια, η παρουσιάστρια του Alpha ζει την απόλυτη ευλογία και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη.

Η Ελεονώρα εδώ και 8 μήνες έχει ανοίξει το ομορφότερο κεφάλαιο στη ζωή της, αφού η πριγκίπισσά της είναι ότι πολυτιμότερο έχει. Η γλυκιά μανούλα απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της με την Αλεξάνδρα, ενώ προσπαθεί καθημερινά να κάνει μαζί της όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Μπορεί οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, με την Ελεονώρα να δουλεύει σκληρά προκειμένου να κάνει τις εκπομπές της, όπως ακριβώς έχει ονειρευτεί, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της.

Ο Θοδωρής ήρθε ξαφνικά στη ζωή της και στο πρόσωπό του είδε όλα όσα κανείς ποτέ δεν της είχε δείξει. Εκείνος την προσέχει σαν τα μάτια του και εκείνη δεν σταματά στιγμή να εξομολογείται πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και πόσο καλή ψυχή έχει. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα που θα περάσουν με την κόρη τους και ανυπομονούν.

Πριν λίγες μέρες, η Ελεονώρα βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και έκανε τις χριστουγεννιάτικες αγορές της, έχοντας στο πλευρό της την καλύτερη συντροφιά. Ο λόγος; Μα φυσικά για την μικρή Αλεξάνδρα, η οποία απολαμβάνει τις βόλτες στο καρότσι της, κάνοντας χαρούμενη την μαμά της.

Δες τις φωτογραφίες:




tlife.gr