Υλικά:
10 σαρδέλες καθαρισμένες σε φιλέτο
½ κόκκινη πιπεριά
1 κλωναράκι μάραθο
1 κλωναράκι μάραθο
½ σκελίδα σκόρδο
2 Ετοίμασε τη γέμιση, βάζοντας σε ένα μπολ τη φέτα, την πιπεριά σε μικρά κομματάκια, το σκόρδο, το μάραθο, τη ρίγανη, λίγο πιπέρι και ελαιόλαδο
3 Γέμισε τώρα την κάθε σαρδέλα με μισό κουταλάκι από τη γέμιση, κλείσε με μια οδοντογλυφίδα και τοποθέτησέ τες κολλητά σε ένα πυρέξ, με τη γέμιση προς τα πάνω.
4 Ρίξε λίγο αλάτι και λάδι
και ψήσε τις σαρδέλες με φέτα στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά στους 180-200°C .
Μετά μπορείς να τις σερβίρεις με λαδολέμονο και ρίγανη.
Cookoo.gr
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 λεμόνι
Εκτέλεση:
1 Φιλέταρε πρώτα τις σαρδέλες -ή, πιο απλά πάρε έτοιμα
φιλέτα.2 Ετοίμασε τη γέμιση, βάζοντας σε ένα μπολ τη φέτα, την πιπεριά σε μικρά κομματάκια, το σκόρδο, το μάραθο, τη ρίγανη, λίγο πιπέρι και ελαιόλαδο
3 Γέμισε τώρα την κάθε σαρδέλα με μισό κουταλάκι από τη γέμιση, κλείσε με μια οδοντογλυφίδα και τοποθέτησέ τες κολλητά σε ένα πυρέξ, με τη γέμιση προς τα πάνω.
4 Ρίξε λίγο αλάτι και λάδι
και ψήσε τις σαρδέλες με φέτα στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά στους 180-
Cookoo.gr