MY KTEO

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός: 
Κριέ μου αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με χαλαρή διάθεση για εσένα και δείχνει πως θα σου αφήσει χρόνο για να κάνεις κάτι που πραγματικά θέλεις.
Είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις έναν απολογισμό του προηγούμενου διαστήματος ή ακόμα και να θέσεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά. Οι φίλοι σου και τα πρόσωπα που θα έρθεις σε επαφή μαζί τους αυτές τις ημέρες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου αλλά και στις προτεραιότητες σου, καθώς φαίνεται πως θα επηρεαστείς αρκετά από τη δική τους γνώμη.

Ταύρος: Ταύρε μου οι κοινωνικές σχέσεις και η επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή αυτή τη στιγμή είναι γεωγραφικά μακριά από εσένα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε εορταστική διάθεση για αυτό και θα προσπαθήσεις να μείνεις για λίγο ακόμα μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Προς το τέλος της εβδομάδας το βλέμμα σου θα στραφεί στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια ευχάριστα νέα σε μία αισθηματική υπόθεση.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου φαίνεται πως θα αναζητήσεις τρόπους για να παραμείνεις λίγο ακόμα στη χαλαρή διάθεση των προηγούμενων ημερών και να επενδύσεις χρόνο σε συναντήσεις με φίλους και στην επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως να σκέφτεσαι κάποια πράγματα τα οποία επηρεάζουν με ένα τρόπο τη διάθεσή σου, για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να επικεντρωθείς σε ευχάριστες καταστάσεις και αναμνήσεις και όχι σε δυσάρεστες. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα ζήτημα που αφορά τη δουλειά. 

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα είναι πιθανό να ξυπνήσει αναμνήσεις και αφορμή για αυτό να αποτελέσουν κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται τώρα να μάθεις και κάποια νέα τα οποία αφορούν ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου, καθώς αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/1 και θα δημιουργήσει μία ζεστή ατμόσφαιρα όχι μόνο σε προσωπικές αλλά και σε επαγγελματικές σχέσεις.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν περισσότερο πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου πάρα δικές σου υποθέσεις. Η συναναστροφή και η επικοινωνία σου με τους άλλους θα ενισχύσει τους δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ σας και θα σε φέρει πολύ κοντά με κάποια πρόσωπα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί στις 5/1 και θα σε βοηθήσει να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και να μην τις αφήσεις για άλλη μία φορά στον αυτόματο πιλότο.

Παρθένος: Παρθένε μου η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλή διάθεση και αισιοδοξία για εσένα, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να βρίσκεσαι ακόμα στην εορταστική διάθεση των προηγούμενων ημερών. Στην παράταση αυτής της διάθεσης θα παίξει ρόλο και η επικοινωνία με συγκεκριμένα πρόσωπα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εσένα! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/1 και θα βοηθήσει στη δημιουργία έντονων και ρομαντικών συναισθημάτων μέσα σε μια σχέση.

Ζυγός: Ζυγέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλή διάθεση καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να έχεις επικοινωνία και επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα και ανθρώπους που μαζί τους περνάς καλά. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο θα έρχονται στο προσκήνιο θέματα τα οποία αφορούν την προσωπική σου ζωή καθώς και κάποιες αισθηματικές υποθέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια σε ένα αισθηματικό ζήτημα.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει οικογενειακές συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται στο άμεσα στενό σου περιβάλλον και έτσι οι ημέρες θα περάσουν χωρίς να το καταλάβεις. Προς το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψης εξαγώνου τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και έτσι τα συναισθήματα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο μέσα σε αυτές τις ημέρες. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου οι συζητήσεις και η επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που δεν πρόλαβες να δεις τις προηγούμενες ημέρες. Σε αισθηματικό επίπεδο η θετική όψη της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά μία πρόσφατη γνωριμία αλλά και νέα τα οποία αφορούν ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου η νέα εβδομάδα σε βρίσκει με καλή διάθεση αλλά και με μία τάση για αναμόχλευση ζητημάτων του παρελθόντος. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες ή να ασχοληθείς με θέματα τα οποία θεωρείς ως αγγαρείες και τα έχεις αφήσει για αργότερα. Προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 5/1 η Αφροδίτη η οποία κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου θα συναντήσει μέσω ενός εξαγώνου τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα συμβάλει στο να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρχουν συγκυρίες για να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάς.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις χρόνο και τρόπο για να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις και μέχρι στιγμής δεν σου έχει δοθεί η ευκαιρία να κάνεις. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα έχουν την τιμητική τους και θα δεσμεύσουν αρκετό από τον ελεύθερο σου χρόνο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/1 και θα δημιουργήσει μία νοσταλγία, πολύ πιθανό για μία σχέση του παρελθόντος. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είσαι επιρρεπής σε αναμνήσεις και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου και αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και τον τρόπο που αντιδράς απέναντι στα πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν σε άλλους. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει στην επιφάνεια -και θα κάνει ακόμα πιο έντονα- τα συναισθήματά σου. Αυτό από τη μία θα βοηθήσει πολύ θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή αλλά και τους δεσμούς με αγαπημένα σου πρόσωπα, από την άλλη όμως μπορεί να φέρει μία υπερβολή στον τρόπο έκφρασης. Η ισορροπία είναι απαραίτητη μέσα σε αυτές τις ημέρες ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αλλά και για να προστατέψεις τη διάθεσή σου.


www.myastro.gr