MY KTEO

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Η Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας έκοψε την πίτα της



Παρουσία του Δημάρχου Χαλκιδέων, Χρήστου Παγώνη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας.
Εκλογική χρονιά το 2019 και πολλοί από τους παριστάμενους θα ήθελαν να είναι οι τυχεροί, αλλά το φλουρί ήταν ένα και το κέρδισε η Αντιπρόεδρος, Μαρία Ξεφτεράκη. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της Δημοτική Κοινότητας, Παναγιώτης Καράβας, ο οποίος και ευχήθηκε υγεία και δημιουργικότητα για το νέο έτος.


Δράττοντας την ευκαιρία ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, θέλησε να ενημερώσει όλους τους τοπικούς συμβούλους για τα έργα που είναι σε εξέλιξη και αφορούν στην πόλη της Χαλκίδας. Ο κ. Παγώνης έκανε γνωστό ότι στη χειρότερη περίπτωση το νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του έτους, αφού τα σύνοδα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν για τέσσερις μήνες δοκιμές αυτών. Ξεκαθάρισε ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και είναι καθαρά θέμα χρόνου. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαμόρφωση των θαλάμων με την τοποθέτηση των κρεβατιών, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και η τοποθέτηση των καινούργιων μηχανημάτων. «Είναι ένα σύγχρονο νοσοκομείο αντάξιο της πόλης μας» είπε ο κ. Παγώνης.

Επίσης ο Δήμαρχος Χαλκιδεων αναφέρθηκε και σε μια σειρά άλλων έργων, όπως η πεζοδρόμηση της Αβάντων και η Δημοτική Αγορά Χαλκίδας. Η ενημέρωση του κ. Παγώνη μάλλον κάλυψε τους τοπικούς συμβούλους, ή μπορεί και να τους έπιασε απροετοίμαστους, αφού δεν εξέφρασαν καμία απορία επί των παραπάνω θεμάτων.