MY KTEO

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ανάληψη καθηκόντων δυο ιατρών στο Γ.Ν. ΚΥΜΗΣ


Αρχές του 2019 ανέλαβαν υπηρεσία δύο νέοι επικουρικοί ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης ειδικότητας Ορθοπαιδικής και Καρδιολογίας.
Ο κος Ειρηναίος Καραμάνης, Επιμελητής Β’ Ορθοπαιδικής είναι απόφοιτος και υποψήφιος διδάκτωρ
της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου ΚΑΤ (τμήμα αθλητικών κακώσεων) καθώς και του Κέντρου Αθλητικής Αριστείας. Έχει διατελέσει καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ, υπεύθυνος ιατρός του αγώνα «Σπάρταθλον» και είναι ο ιατρός των εθνικών ομάδων μπάσκετ U16 και U18. Είναι η πρώτη φορά που το Νοσοκομείο Κύμης θα έχει δύο ορθοπαιδικούς στο δυναμικό του, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην αναβάθμιση (λειτουργική και εφημεριακή) ολόκληρου  του χειρουργικού τομέα.
Η κα Παπαϊωάννου Ευαγγελία, Επιμελητής Β’ Καρδιολογίας έχει μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο της υγείας, επιστημονική κατάρτιση και μάλιστα από το 2015 υπηρετεί ως επικουρικός ιατρός στο Γ.Ν. Κύμης. Η παρουσία της, οι επιστημονικές της γνώσεις έχουν συμβάλει στο μέγιστο στην πλήρη αναβάθμιση όχι μόνο της Καρδιολογικής Κλινικής αλλά και στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.
Το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις τριών επιπλέον μόνιμων ιατρών (Παθολογίας, Νεφρολογίας και Οδοντιατρικής) οι οποίες θα βοηθήσουν στην υλοποίηση του πλάνου της διοίκησης για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.
                                              Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
                                                  Γ.Ν. Καρύστου-Γ.Ν Κύμης

                                                    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΜΙΧΑΣ