MY KTEO

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Εντοπίστηκαν σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης, ευρύτερης περιοχής του Πισσώνα, κλεμμένο αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα με παραποιημένα στοιχεία αναγνώρισης


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία
Επίσης ένα ακόμη άτομο κατηγορείται για κλοπή τροχοφόρου

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, εντοπίστηκαν χθες (10-01-2019) το πρωί σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης, ευρύτερης περιοχής του Πισσώνα Ευβοίας, μετά από διενέργεια νομότυπης έρευνας, κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και δίκυκλη μοτοσικλέτα με παραποιημένα στοιχεία αναγνώρισης.
Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σχετικά με χώρο απόκρυψης κλεμμένων οχημάτων.
Ειδικότερα στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι για το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε δηλωθεί η κλοπή του, από την ιδιοκτήτριά του, την 06-01-2019 σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, ενώ για τη δίκυκλη μοτοσικλέτα διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας και ήταν παραποιημένοι οι αριθμοί του πλαισίου και του κινητήρα της.
Από τους αστυνομικούς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού ιδιοκτήτη της επιχείρησης για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία, καθώς και ενός ακόμη ατόμου, επίσης ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.