MY KTEO

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Από την μια πλευρά, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεμίζει ενθουσιασμό και σε προδιαθέτει σε νέα ξεκινήματα, από την άλλη ωστόσο, σύνοδος Ερμή-Κρόνου
σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που στην πλειοψηφία τους είναι μάλλον στενόχωρες. Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης, γι’ αυτό φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη την σοφία και την στρατηγική σου, κάτι όμως που θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αν εμπλέκεται ένας «δικός σου» άνθρωπος.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να περιορίσεις τις εξόδους σου, αφού δεν προμηνύεται… τίποτε το ευχάριστο, αντίθετα θα ταλαιπωρηθείς ή θα πλήξεις. Ίσως όμως να χρειαστεί να παρευρεθείς κάπου υποχρεωτικά. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενή σου ή να «ζοριστείς» από ένα τεχνικό πρόβλημα. Ωστόσο η ημέρα είναι ιδανική για μελέτες και διαβάσματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις άμεσα την υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να απομονωθείς προσωρινά από τον έξω κόσμο.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει τα οικονομικά σου. οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην κάνεις σημαντικές αγορές. Επιπλέον, αν σου ασκηθούν πιέσεις με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις ως προς τα συμφέροντά σου ή να δανείσεις χρήματα και δεν θες να «χαλάσουν καρδιές», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα είναι ιδανική για να πουλήσεις κάτι, ακόμη κι αν είναι «ελαττωματικό»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ανανεώνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που χαρακτηρίζονται για τον δυναμισμό τους.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φιλόδοξης προσπάθειάς σου, καλό είναι όμως να υπολογίζεις μόνον στις δικές σου δυνάμεις. Επιπλέον, με την σύνοδο Ερμή-Κρόνου να δημιουργεί πιέσεις και δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο. Μπορεί ακόμη να δώσεις πολύτιμες συμβουλές στους άλλους, για να «ξεχάσεις» τα δικά σου, αφού κι εσύ δεν βρίσκεσαι και στην πιο… χαρούμενη ή αισιόδοξη φάση σου. Κατά τα άλλα, είναι σκόπιμο να κινηθείς συμβιβαστικά και τηρώντας τους τύπους, όπου χρειαστεί.

Λέων
Γενικά: Σήμερα οφείλεις να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και μην πάρεις ανάλαφρα ένα θέμα υγείας. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να σου φορτώσει ευθύνες και αγγαρείες, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, αρκέσου λοιπόν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σου προσφέρει την εναλλακτική μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού, που θα σε βγάλει από τα προβλήματα της καθημερινότητας, μπολιάζοντάς σε με εμπνεύσεις και δημιουργικό πνεύμα για την συνέχεια.

Παρθένος
Γενικά: Η ημέρα σου θα εμπεριέχει σύνθετα προβλήματα και σίγουρα η διασκέδαση δεν «χωρά», αφού το πιθανότερο είναι να σου βγει «ξινή». Αντίθετα προέχει η ανάγκη επίλυσης θεμάτων που χρονίζουν. Επιπλέον με την σύνοδο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό κράτα και μια «πισινή»! Ίσως βέβαια κληθείς να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να εντείνει την ανασφάλειά σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές με άτομα που παραβιάζουν τα «θέλω» σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε θέλει προσηλωμένο στα καθήκοντά σου, χωρίς όμως να τα φορτωθείς όλα επάνω σου. Σε κάθε περίπτωση, αναζήτησε την «μέση οδό», αφού άμεσα είναι δύσκολο να μείνουν όλοι/ες ικανοποιημένοι/ες. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια σου κι εδώ πρέπει να παγώσεις τις εξελίξεις μέχρι νεωτέρας και κυρίως να θέσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου!

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, αφού… εκεί έξω σε περιμένουν ατυχίες και καθυστερήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών. Στον αντίποδα όμως μπορείς να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου διαβάζοντας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει έκτακτες εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα κι εδώ θα «μετρήσει» η πείρα σου αλλά και η ικανότητά σου να αναθέτεις καθήκοντα στα κατάλληλα πρόσωπα.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό ενισχύει την τάση σου για ανεξαρτησία, κάτι που μπορεί να στενοχωρήσει όποιον/α σε θεωρούσε δεδομένο/η. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά. Ωστόσο, αν βρεθείς υπό πίεση, ανέλαβε μεν τις όποιες ευθύνες σου, ζήτα όμως να αναλάβουν κι οι άλλοι τις δικές τους, ώστε να μην υπάρξουν… παρεξηγήσεις! Από την άλλη πλευρά, ευνοούνται οι πωλήσεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις την προσπάθεια οιουδήποτε να σου φορτώσει ενοχές και δεύτερον να κινηθείς με βάση την εμπειρία σου. Κι αν χρειαστεί μην διστάσεις να «ξεκόψεις» με κάποιον/α ή «να βάλεις στον πάγο» την σχέση σας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα και κάπως… εκνευριστικά δεδομένα στην οικογένειά σου και σίγουρα θα χρειαστεί να επιβάλεις την τάξη, χωρίς όμως να εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου.

Υδροχόος
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, οφείλεις να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σου επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις. Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, έχοντας συνάμα τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α που σε εχθρεύεται, επιχειρεί να σου βάλει «τρικλοποδιά»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να επικοινωνήσεις με γνωστούς/ες και φίλους/ες, προκειμένου να διεκπεραιωθούν άμεσα οι τρέχουσες υποθέσεις σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να λειτουργήσει… απογοητευτικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάτι που θα συμβεί στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να αποκομίσεις κέρδη ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής, μάλλον όμως θα τα εξανεμίσεις άμεσα!

astrology.gr