Evia Top: Τι εκνευρίζει μια γυναίκα στην επαφή με τον σύντροφό της;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Τι εκνευρίζει μια γυναίκα στην επαφή με τον σύντροφό της;

Στο μυαλό μου, όπως και στο μυαλό σου – βασικά, στο γυναικείο μυαλό- το σεξ έχει πάντα το ίδιο χρώμα: ροζ. Άντε, κόκκινο του πάθους.
Φαντάζεσαι αναμμένα κεριά, ποτήρια γεμάτα σαμπάνια, ένα κρεβάτι στρωμένο με ροδοπέταλα και πολλά, μα πολλά, φιλιά κι χάδια, πριν σερβιριστεί το «κυρίως πιάτο».

Η πραγματικότητα βεβαίως (συχνά) είναι πολύ διαφορετική: ένας τύπος που βιάζεται να περάσει στο «κυρίως», που μπερδεύει τις… εισόδους και που στο τέλος σου ζητά να δείξεις κατανόηση που νυστάζει. Αλλά να του αναγνωρίσεις και την υπέροχη βραδιά- κυρίως, το αξέχαστο σεξ.

Ωραία, δεν είναι όλοι οι άντρες το ίδιο, υπάρχουν κι αυτοί που ξέρουν πώς να φερθούν σε μια γυναίκα, στο σεξ. Οι «έμπειροι», οι «σύντροφοι», οι «όνειρο – ήταν- και- ξύπνησα». Αλλά είμαι σίγουρη ότι ακόμα κι σ” αυτή την περίπτωση ξεχώρισες ενοχλητικές λεπτομέρειες. Και ποιες θα μπορούσαν να είναι αυτές…

Ξεχνάνε τα προκαταρκτικά: Το έχεις ακούσει πολλές φορές, σου ορκίζομαι κι εκείνος. Οι γυναίκες χρειάζονται τα «προκαταρκτικά» περισσότερο από τους άντρες κι η εξήγηση είναι «πιο- απλή- δεν- υπάρχει»: ερχόμαστε πιο αργά σε… διάθεση. Θέλει υπομονή, πώς αλλιώς να το πεις. Θέλει κόλπα, τρόπο και «τσαχπινιά» για να φτάσετε στο σημείο να το φθαριστηθείτε κι οι δυο εξίσου. Ε, λοιπόν, αυτή την απλή παρατήρηση μοιάζει να την έχει πατήσει το τρένο όταν εκείνος παύει να σκέφτεται με το πάνω κεφάλι.

Νομίζουν ότι ξέρουν τι κάνουν: «Ας το επάνω μου», σε κοιτά κι είναι σαν να σου λέει ότι δεν έχεις ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Τον κοιτάς κι νομίζει ότι είναι για να δείξει έλεος. Το ξανακοιτάς, ενώ εκείνος περιμένει να σκάσουν τα πυροτεχνήματα. Μόνο που σκασμένη πας τελικά εσύ, γιατί ο καβαλάρης έπιασε στραβά το τιμόνι κι ήταν τόσο σίγουρος ότι το τερμάτισε το κοντέρ που δεν κατάλαβε ότι όταν έλεγες «Παναγιά μου!» εννοούσες «τελειώσαμε, επιτέλους;». (Επισήμανση: Εσύ πάλι γιατί δεν είπες τίποτα;)

Σταματάνε για να μιλήσουν στο κινητό: Ας πούμε ότι ξέχασε να το χαμηλώσει. Το δικαιολογείς. Κι εσύ το έχεις ξεχάσει ανοιχτό. Αλλά να διακόψει για να το σηκώσει; Εξάλλου, τι σημαντικότερο θα μπορούσε να συμβεί εκείνη τη στιγμή απαραίτητο για να ανοίξει διάλογο, να εξηγήσει γιατί δεν το σήκωσε νωρίτερα, να πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει τώρα. Δηλαδή τι;

Ύπνος αμέσως μετά: Άλλη μία «κλασική» ενοχλητική συνήθεια των αγοριών. Τελειώνει η ερωτική πράξη και σου δίνουν την εντύπωση ότι μόλις τελείωσαν τη διάνοιξη μίας σύριγγας. Τέτοιος ιδρώτας! Κι ας πούμε ότι το σεξ σε χαλαρώνει κι κοιμάσαι καλύτερα- κι θέλουν να το εκμεταλλευτούν, κι εσύ εξάλλου αλλά σε… λίγο – αλλά αυτό που γυρίζουν πλευρό, αυτό είναι που σε κάνει έξαλλη.

Φοράνε τις κάλτσες τους: Αυτό που τα βγάζουν όλα και μένουν μόνο με τις κάλτσες τους, γιατί απλά βαριούνται να φτάσουν ως εκεί, ε αυτό δεν είναι καθόλου σεξουαλικό. Τσιτσίδι με σοσόνι, δεν γίνεται, κι άμα του το πεις θα πρέπει να το εξηγήσεις κιόλας.

govastileto.gr