MY KTEO

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Καρύστου έκοψε την πίτα του




Ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Καρύστου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στα Γραφεία του, παρουσία αρκετού κόσμου σε ένα όμορφο & ζεστό περιβάλλον. Επίσης, τελέστηκε ο Αγιασμός του νέου πλήρως
εξοπλισμένου Πυροσβεστικού μας Οχήματος. Το όχημα αυτό αποτέλεσε ευγενική χορηγία της εταιρείας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ENEL GREEN POWER ELLAS, περιελάμβανε δεξαμενή νερού, πυροσβεστική αντλία και μάνικες και ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά την εν λόγω εταιρεία για αυτή την τόσο σημαντική για εμάς δωρεά, για το εθελοντικό μας έργο & για την πόλη μας. Επιπλέον ευχαριστούμε πολύ & τον Δήμαρχο Καρύστου κύριο Λευτέρη Ραβιόλο που μας βοήθησε στην συνέχεια με τον περαιτέρω εξοπλισμό του οχήματος.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους σε αυτή τη γιορτινή εκδήλωση του Συλλόγου μας τους συναδέλφους μας Εθελοντές του Δήμου μας, τον Προιστάμενο του Π.Κ. Καρύστου κύριο Σπύρο Μάζη, τον Δήμαρχο & τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, καθώς και τον απλό κόσμο και τους φίλους μας που ήταν κοντά μας.