MY KTEO

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Μαρκόπουλος στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, «Με ΠΟΛΑΚΗΣ-ΜΟΥΣ δεν φτιάχνει η υγεία»


Συνέντευξη στην Χριστίνα Βίδου στην Απογευματινή Ζώνη του Ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ, έδωσε εχθές ο πρ. Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος.
Άσκησε  δριμύτατη κριτική στο Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα στον Αν. Υπουργό Υγείας κ.
Πολάκη, τόσο για την πλήρη έλλειψη Εμβολίων και Σχεδιασμού Αντιμετώπισης της Γρίπης, όσο και για τις Υπεραπλουστευτικές και Απαξιωτικές δηλώσεις του Αν. Υπουργού για τους 39 Θανάτους από την Γρίπη, που τους θεωρεί Ανεκτικούς.
«Με Επικοινωνιακούς ΠΟΛΑΚΗΣ-ΜΟΥΣ, η Υγεία δεν πρόκειται, ποτέ να βελτιωθεί στην Ελλάδα».
Ο κ. Πολάκης, προτιμά να ασχολείται με το facebook  και τις πολιτικές συγκρούσεις, παρά με την δουλειά του στο Υπουργείο.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει, Οικογενειακός Ιατρός, άρα δεν υπάρχει ούτε πρόληψη, ούτε και προληπτικός εμβολιασμός. Εξάλλου δεν υπάρχουν και Εμβόλια…!!!
Άρα έχουμε περισσότερα κρούσματα, έχουμε κακή αντιμετώπιση, επειδή δεν υπάρχει πρωτοβάθμια περίθαλψη, αλλά το χειρότερο από όλα, είναι ότι, εξακολουθούμε να έχουμε κλειστές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας λόγω έλλειψης Προσωπικού. ¨Το τραγικό της Ιστορίας, είναι ότι ο κ. Πολάκης είναι ειδικευμένος και επαρκείς Εντατικολόγος και δεν μπόρεσε ούτε για αυτό που έχει σπουδάσει, να επιλύσει¨    
Ο κ. Μαρκόπουλος επίσης αποκάλυψε, ότι ο H1N1 δεν ανιχνεύεται σε πολλά Νοσοκομεία της Χώρας, μεταξύ αυτών και της Χαλκίδας. Ότι εν γένει, η Πολιτική της Υγείας της Χώρας, Νοσεί, είτε διότι βρίσκεται στα χέρια αδιάφορων, είτε διότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, διότι χρημάτισαν στο παρελθόν Υπουργοί Υγείας, παντελώς άσχετοι με τον χώρο.