MY KTEO

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Σήμερα η ημερίδα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας


Ο Ενιαίος Κανονισμός λειτουργιάς των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) τα ειδικότερα καθήκοντα και αρμοδιότητες του προσωπικού́ τους, που παρουσιάστηκαν σε ενημέρωση στην οποία συμμετείχαν μόνο οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων, αποτελεί μεγάλο
έλλειμμα στην ενημέρωση, για μια δομή που αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς.

Με στόχο την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών, την κατάθεση προβληματισμών και προτάσεων, καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν, σε ημερίδα ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ. στο 3ο Δημοτικό σχολείο, με εισηγητές τον Σταύρο Πετράκη, Αντιπρόεδρο της ΔΟΕ, τον Κωνσταντίνο Λολίτσα ,Πρόεδρο του ΙΠΕΜ/ΔΟΕ και τον κ. Γιώργο Γκάρτζιο, Προϊστάμενο του Κ.Ε.Σ.Υ. Εύβοιας.

Ελπίζουμε ο εποικοδομητικός διάλογος και η ενημέρωση, να διαμορφώσουν προτάσεις, που θα κατατεθούν για τη βελτίωση και την αποτελεσματικότητα της δομής.

Στόχος μας η ουσιαστική υποστήριξη των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών, για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου.