MY KTEO

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Μπάμπης Καραβάς: Μαζί για το Νέο, με όραμα, ήθος και σχέδιο (βίντεο)



Κάλεσμα για συστράτευση όλων των δυνάμεων του Δήμου Ερέτριας, που εκπροσωπούν το νέο, ασχέτως ηλικίας, απηύθυνε από την Αμάρυνθο, την Κυριακή το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερέτριας, Μπάμπης Καραβάς.
Παρουσία πολιτών της ευρύτερης περιοχής, που επιθυμούν την αλλαγή και επιδιώκουν το «νέο» να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, ο Μπάμπης Καραβάς μίλησε για τους στόχους και τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί ο εκλογικός αγώνας του συνδυασμού «Μαζί για το Νέο», στον οποίο και είναι επικεφαλής.

«Επιδίωξη μας είναι να συνδυάσουμε με διαφάνεια και αποφασιστικότητα, τη σοφία και την εμπειρία των παλιών με την τεχνογνωσία και την όρεξη για προσφορά των νέων» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καραβάς και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ακολουθήσει την παλαιοπολιτική τακτική της στείρας αντιπαράθεσης με τους πολιτικούς του αντιπάλους και του ταξίματος τα πάντα σε όλους: «Στόχος μας να αναπτυχθεί μεταξύ των πολιτών και του συνδυασμού μας μια σχέση ειλικρίνειας. Επιδιώκουμε η μάχη αυτή να είναι μια μάχη ιδεών και προτάσεων για το καλό του τόπου μας».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερέτριας κλείνοντας, κάλεσε τους δημότες να προσφέρουν με όποιο μέσο μπορεί ο καθένας: «Ο τόπος αυτός μας μεγάλωσε. Και ήρθε η ώρα να τον μεγαλώσουμε και εμείς. Μαζί για το Νέο, με όραμα, ήθος και σχέδιο. ».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ομιλία του υπεύθυνου επικοινωνίας του συνδυασμού «Μαζί για το Νέο», Μανώλης Μανής. «Η σιωπή δεν είναι φωνή. Και η παραμικρή φωνή, μπορεί να γίνει βροντερή. Και ο συνδυασμός μας δεν θα έχει κλειστά τα αυτιά σε καμία φωνή» είπε μεταξύ άλλων.

Στο τέλος της πολιτικής αυτής εκδήλωσης ακολούθησε διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και των ανθρώπων του συνδυασμού «Μαζί για το Νέο».