MY KTEO

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ατομικό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ: Η κούπα και πάλι στη Χαλκίδα για τις γυναίκες


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αθλήτριες από το σύλλογό μας πρωταγωνιστούν στα προκριματικά της Αττικής για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανεξαρτήτων γυναικών! Οι προκριματικοί αγώνες της Στερεάς Ελλάδας που γίνονται κάθε χρόνο στην Αθήνα λίγους μήνες πριν την τελική φάση του

πανελληνίου πρωταθλήματος έχει γίνει πλέον θεσμός και τα τελευταία χρόνια οι αθλητές της Χαλκίδας που συμμετέχουν στην εν λόγω διοργάνωση αυξάνονται!





Πιστοί, λοιπόν στο θεσμό αυτό, συμμετείχαμε και φέτος στους προκριματικούς αγώνες για το 15ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενηλίκων αθλητών, του οποίου η τελική φάση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 1 & 2 Ιουνίου στην Καλαμάτα.
Αν και φέτος είχαμε συνολικά λιγότερες συμμετοχές από αθλητές μας στην εν λόγω διοργάνωση (πέρυσι είχαμε 12, ενώ φέτος 7 αθλητές έλαβαν μέρος στους προκριματικούς αγώνες) παραμείναμε σταθεροί στα δύο μετάλλια και φυσικά στο χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες!
Το κύπελλο αυτό είναι το 5ο που λαμβάνουν αθλητές του συλλόγου μας σε διοργανώσεις ατομικών αγωνισμάτων. Φέτος, το έλαβε η αθλήτριά μας Μαρία Χατζηησαΐα, η οποία παρέμεινε αήττητη σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κέρδισε δύο φορές (μία στους ομίλους το 2ο φαβορί της διοργάνωσης, την Αναστασία Κωστακοπούλου, η οποία την είχε αποκλείσει τις δύο προηγούμενες χρονιές. Η ζημιά, ωστόσο, έγινε από την Αναστασία στον ημιτελικό, αφού κατάφερε να αποκλείσει την περσινή μας πρωταθλήτρια Χρυσάνθη Σίσκου, η οποία κατέληξε με το χάλκινο μετάλλιο.
Μεγάλη ένταση υπήρχε και στους αγώνες των αντρών, όπου 4 αθλητές μας αγωνίστηκαν με σκοπό να προκριθούν στους 16 της διοργάνωσης, για να αποκτήσουν το δικαίωμα της συμμετοχής στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο κάποιος να καταφέρει να λάβει το πολυπόθητο εισιτήριο...