MY KTEO

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Χαλκίδα: Της επιτέθηκε αγέλη σκύλων

Στη δουλειά της πήγαινε το Σάββατο το πρωί η Φ.Μ. και ξαφνικά την ώρα που πλησίασε σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Παπαθανασίου, την περικύκλωσε αγέλη σκύλων. Τα σκυλιά στη συνέχεια της επιτέθηκαν και άρχισαν να τη δαγκώνουν. Όπως κατήγγειλε στο Eviatop, το σοκ που
υπέστη ήταν μεγάλο, αφού τα σκυλιά την πλησίασαν, χωρίς να γριλίζουν, ή να φαίνονται επιθετικά και την ώρα που σήκωσε το καπάκι του κάδου για να πετάξει τα απορρίμματα την περικύκλωσαν και άρχισαν να την δαγκώνουν. Λίγα μέτρα πιο πέρα ήταν ένας ηλικιωμένος, γνωστός στην περιοχή, ο οποίος ταϊζει τα σκυλιά και τον ακολουθούν παντού και μόλις είδε ότι της επιτέθηκαν της φώναξε να μη φοβάται! Η γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας της παρασχέσθηκαν οι πρώτες βοήθειες και προχώρησε και σε καταγγελία στο Δήμο Χαλκιδέων.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τα σκυλιά είναι εμβολιασμένα, αφού ο εν λόγω κύριος όταν τον ρωτούν εάν είναι δικά του, απαντάει πως είναι αδέσποτα. Και στο παρελθόν κάτοικοι της περιοχής έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες για τον ηλικιωμένο ο οποίος εμφανίζεται πότε με ένα καρότσι σούπερ μάρκετ και πότε με μπαστούνι και με την αγέλη να τον ακολουθεί παντού. Στην περιοχή υπάρχει και παιδική χαρά στην οποία παίζουν μικρά παιδιά, το καλοκαίρι περνάνε ποδηλάτες και μηχανάκια, τα οποία κυνηγάνε τα σκυλιά και έχουν συμβεί αρκετά μικροατυχήματα.