MY KTEO

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Πρόσκληση στην ημερίδα «Evia Tourism Workshop 2019» με θέμα: Adventure Sports & Gastronomy

Το Επιμελητήριο Ευβοίας, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας και συντονίστρια την εταιρία Evia Adventure Tours, σε μια από κοινού πρωτοβουλία για την εδραίωση του τουριστικού προϊόντος της Εύβοιας,
συνδιοργανώνουν ημερίδα προώθησης των τοπικών εταιριών εναλλακτικών δραστηριοτήτων, επισκέψιμων οινοποιείων και άλλων επισκέψιμων μονάδων τουριστικού ενδιαφέροντος.
Η όλη πρωτοβουλία φιλοδοξεί να στηρίξει ενεργά τις δράσεις των μελών που δραστηριοποιούνται στον Τουριστικό Τομέα.
Η από κοινού πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί με τη μορφή ημερίδας και Β2Β συναντήσεων μεταξύ ξενοδόχων, ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών πρακτόρων με τους παρόχους των δραστηριοτήτων τουρισμού ή των επισκέψιμων εγκαταστάσεων, στις 20.02.2019, ώρες 10:00 – 19:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα Μιχάλη Πλατανιώτη στο Lucy Hotel.
Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους του τουριστικού και του γαστρονομικού τομέα, σύντομες παρουσιάσεις των εταιριών, συναντήσεις B2B μεταξύ των τουριστικών γραφείων, των παρόχων εναλλακτικών δραστηριοτήτων και των καταλυμάτων. Οι εταιρίες θα εκθέτουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε μικρά stands.
Σκοπός μας είναι, το εγχείρημα μας να έχει θετικό αντίκτυπο και συνέχεια στη συνεργασία των τουριστικών γραφείων με τις επιχειρήσεις τουρισμού της Εύβοιας.

Με την υποστήριξη της υπό σύσταση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «ΕΥΒΟΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»