MY KTEO

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Η Κούκουζα εκπροσώπησε το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού στα Greek Travel Awards στη Σουηδία


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 14.2.2019 στην εντυπωσιακή Χρυσή Αίθουσα του Δημαρχείου της Στοκχόλμης, και την έντονη παρουσίαση της χώρας μας ως προορισμού για 365 ημέρες το χρόνο η πρώτη Τελετή Απονομής των Greek Travel Awards την οποία διοργάνωσε η
εταιρεία North Events. Τα Greek Travel Awards τελούσαν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σουηδία.
Κατά τη διάρκεια της τελετής ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ψηφοφορίας για τα καλύτερα ξενοδοχεία και τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας που βραβεύθηκαν με μία μεγάλη ποικιλία βραβείων. Για τη βράβευση ελήφθησαν υπόψη κατά 50% οι ψήφοι του κοινού των Σκανδιναβικών χωρών και κατά 50% οι ψήφοι της κριτικής επιτροπής την οποία αποτελούσαν διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο του τουρισμού.
Απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση ο Πρέσβυς της Ελλάδος στη Σουηδία κ. Δημήτριος Τουλούπας και
ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Γιάννης Γούλιος, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η ομογενής δημοσιογράφος και συγγραφέας κα Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η καλλικέλαδη Χορωδία «Ορφέας» η οποία με τη συνοδεία του πιανίστα κ. Johan Sandback ερμήνευσε, μεταξύ άλλων, τραγούδια των Θεοδωράκη και Χατζηδάκη.