MY KTEO

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η ΔΗΜ ΤΟ Καρύστου της ΝΔ είναι στο πλευρό των κατοίκων στηρίζοντας τον αγώνα τους για να μην μπει λουκέτο στο Ταχυδρομικό Κατάστημα


Χαρακτηριστικό παράδειγμα κοροϊδίας και εμπαιγμού των πολιτών αποτελεί η αιφνιδιαστική απόφαση για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος  Μαρμαρίου και της μεταφοράς των υπαλλήλων στο αντίστοιχο της Καρύστου, γεγονός που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την
έντονη αντίδραση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Μαρμαρίου, οι οποίοι καθημερινά εξυπηρετούνται από το εν λόγω Ταχυδρομικό Κατάστημα.
Η ΔΗΜ ΤΟ Καρύστου της ΝΔ είναι στο πλευρό των κατοίκων στηρίζοντας τον αγώνα τους για να μην μπει λουκέτο στο Ταχυδρομικό Κατάστημα το οποίο εξυπηρετεί μία περιοχή που περιλαμβάνει οκτώ  τοπικές Κοινότητες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ερώτηση του βουλευτή του Νομού μας κ Σίμου Κεδίκογλου τον Μάρτιο του 2017 ο αρμόδιος Υπουργός κ Παππάς Νικόλαος δια μέσω εγγράφου των ΕΛΤΑ είχε δώσει καθησυχαστική απάντηση ότι δηλαδή εξετάζεται η λύση της σύστασης και λειτουργίας Ταχυδρομικού Πρακτορείου με παράλληλη συνέχιση της λειτουργίας και του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μαρμαρίου με το λοιπό διαθέσιμο προσωπικό.
Αντί αυτού σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μαρμαρίου με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες που η εξυπηρέτησή τους για  κάθε είδους τραπεζική συναλλαγή θα πρέπει να γίνεται στην Κάρυστο που σημαίνει μεγαλύτερη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση.
Για τους λόγους αυτούς ζητάμε την άμεση ανάκληση της εν λόγω απόφασης και την τήρηση των όσων αναφέρονται στο υπ’ αρ. 143/130/10-4-2017 έγγραφο των ΕΛΤΑ ΑΕ ως απάντηση στην ερώτηση  που είχε καταθέσει ο βουλευτής κ Κεδίκογλου Σίμος.

Από το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρύστου

Ευάγγελος Σπύρου
Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας