MY KTEO

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κύμης ζητά τη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στο καινούργιο λιμένα της Κύμης


Με επιστολή του στον πρόεδρο του ΟΛΝΕ, ο Ο Εμπορικός Σύλλογος Κύμης ζητά τη διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στο καινούργιο λιμένα της Κύμης.
Ακολουθεί η επιτσολή:

Κύριε Πρόεδρε, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε  την έντονη δυσαρέσκεια των μελών μας αλλά και γενικότερα των κατοίκων  της ευρύτερης περιοχής της Κύμης για όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα των αποκριών .
           Ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα πρέπει να δοθεί από την μεριά σας άμεση λύση για να μην επαναληφθεί στις εορτές του Πάσχα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
           Λόγω του ότι δεν έχετε  ακόμα ορίσει χώρο στάθμευσης στο λιμάνι της Κύμης , οι ταξιδιώτες για την Σκύρο και τα άλλα νησιά αφήνουν τα οχήματα τους περιμετρικά της πλατείας και στα γύρω στενά με αποτέλεσμα όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν τα μαγαζιά εστίασης της παραλίας της Κύμης να αδυνατούν να βρουν χώρους στάθμευσης για τα δικά τους οχήματα . 
          Προτείνουμε άμεσα την κατασκευή χώρου στάθμευσης στο καινούργιο λιμάνι της Κύμης ( έστω και για προσωρινή χρήση) . Υπάρχει  χώρος που είναι  περιφραγμένος και φυλάσσεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο καθότι ακριβώς από πάνω του βρίσκεται το Λιμεναρχείο της Κύμης .  Απαιτούνται μόνο διαγραμμίσεις για να γίνεται ευκρινές στον καθένα που θα αφήνει το όχημα του . Ακόμα κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδων για την ενημέρωση των  επισκεπτών και σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Κύμης κατά τις περιόδους αιχμής , το προσωπικό του  να διευκολύνει  την μετάβαση των ταξιδιωτών προς το πάρκινγκ .
         Ευελπιστούμε σε άμεση αντίδραση σας και επίλυση αυτού του τόσου σοβαρού προβλήματος .
                                                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        

Τράκος Κωνσταντίνος                                                                        Θαλασσινός Κωνσταντίνος