MY KTEO

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Θερμής υποδοχης έτυχε το βιβλίο του Χριστόφορου Σωφρονίου



Θερμότατης υποδοχής έτυχε το βιβλίο του γνωστού καρδιολόγου και ψάλτη της Χαλκίδας κυρίου Χριστοφόρου Σωφρονίου «ΕΙΣΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ», το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019,
στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, όπου έλαβε χώρα η βιβλιοπαρουσίασή του.

Την διοργάνωση κάλυψε υπό την αιγίδα της η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος και στην παρουσίαση έδωσαν το «παρών» οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καρπενησίου κύριος Γεώργιος και ο Ποιμενάρχης μας, Χαλκίδος κύριος Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κύριος Χρήστος Παγώνης, ο νέος Διοικητής της Σχολής Πεζικού Υποστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος κύριος Άγγελος Πνευματικός, Περιφεριακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ιερείς της πόλεως Χαλκίδος και πλήθος μεγάλο διακεκριμένων συμπολιτών και πιστών μελών της τοπικής μας Εκκλησίας που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκλησή Της.

Την παρουσίαση ανέλαβαν κατά σειρά ο Φιλόλογος κύριος Νίκος Δ. Τριανταφυλλόπουλος με την χαρακτηριστική του γλαφυρότητα, ο Θεολόγος-Εκδότης κύριος Δημήτριος Μαυρόπουλος με αναφορές στο περιεχόμενο του βιβλίου και στο εκδοτικό αποτέλεσμα και ο νέος Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανοσιοσιολογιώτατος Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης με εμβάθυνση στα πνευματικά μηνύματα του έργου. Αμέσως μετά απέδοσε ευχαριστίες ο συγγραφέας και έκλεισε, με συγκινητική αναφορά στον συγγραφέα και το βιβλίο του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Παράλληλα, διατέθηκαν αντίτυπα του βιβλίου από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία οι προσελθόντες εξάντλησαν.